perjantai 4. lokakuuta 2013

11 uutta jouluvastausta

Pienen elefantin joulu -blogista löysin kysymyksiä joihin ajattelin vastailla. Muutamaan kysymykseen onkin täällä blogissa vastailtu jo, mutta onhan vastaukset voineet vähän muuttuakin kun joulua kohti mennään.

1. Mitä värejä kuuluu teidän jouluun?
- Mä en oikein tiedä vielä. Toki kuuluu perinteinen punainen ja ehkä vihreä, mutta monet muut värit vaihtelee vuosittain. Kultainen ja hopea kuuluu usein jouluun, myös valkoinen tietyissä määrin. Joskus jopa mustakin voi olla jouluinen väri, esimerkiksi lahjapaperissa. Sen kanssa toki mielellään jotain muuta väriä, vaikka punaista, violettia tai hopeista nauhaa.

En tiedä miksi itselleni tuli mieleen, että vaaleanpunainen voisi olla tänä vuonna hyvä väri jouluna. Joskus värinä on ollut muun muassa sininen.

2. Millaista tarjottavaa olet ajatellut tarjota jouluna? Jotain perinteistä vai erikoista?
- Punajuurilaatikkoa, riisipuuroa, graavilohta, piparia+sinihomejuustoa sekä Pipari-suklaakääretorttua. Tämäkin on minulla aika vaiheessa.

3. Tuleekos teille joulupukki?
- Ei tule

4. Mitä toivot joululahjaksi?
- Mikrojärkkäriini objektia, Michael Korsin lukkokorviksia, keittiöön erilaisia välineitä

5. Millaisesta joulumusiikista pidät?
- Sydämeeni joulun teen on mun lempikappale jouluna. Tykkään monenlaisesta ja monet joululaulut on mieleeni. Minulta löytyy mm. Tonttu Toljanterin joululevy

6. Hamstraatko vuoden mittaan erilaista joulutavaraa, lehtiä jne jouluksi?
- En ole yleensä hankkinut, mutta viime vuonna hankin muutaman joululehden juuri ennen joulua ja nyt löysin lehtipinoista vanhoja lehtiä joissa on joulujuttuja. Vähän ennen joulua tulee hankittua juttuja, mutta en juurikaan vuoden mittaan hanki mitään.

Tänä vuonna löysin kyllä jo elo- ja syyskuussa kirppareilta muutamia joulujuttuja ja ostin tuossa joku aika sitten pari juttua joista en tiedä tuleeko ne joululahjaksi vai mitä niille teen.

7.  Ostatko/teetkö kaikille läheisillesi lahjat vai vain tietyille?
- Vähän vaihtelee, miehelle oon hankkinut kai joka joulu jotain, äidille ja isälle myös. Parille serkulle sekä pikkuserkulle ja hyvälle kaverilleni oon hankkinut joskus lahjoja.

8. Millainen on sinun joulusi?
- En osaa sanoa mitä teen tänä jouluna, toivon että jotain mukavaa. Ainakin haluaisin tehdä jouluna sitä punajuurilaatikkoa ja siihen on ihan pakko saada sinihomejuustoa.

9. Kenen/keiden kanssa joulun vietät?
- En osaa sanoa, viime vuonna oltiin Oulun seudulla mun kotikonnuilla. Nähtiin mun isä, käytiin mummon ja vaarin luona sekä äitini ja hänen miehensä luona heidän kotonaan sekä mökillä.

Joskus ollaan oltu miehen kanssa ihan kaksin kotona ja esimerkiksi viime vuonna tultiin 1. joulupäivänä kotiin ja 2. joulupäivänä käytiin hänen vanhemmillaan syömässä.

10. Aiotko tehdä itse erilaisia joulukoristeita ja lahjoja?
- Toivottavasti jotain. Haluaisin tdhä ainakin jonkun kranssin. Lahjoja en välttämättä tee itse tai eihän sitä koskaan voi tietää jos innostuu tekemään-

11. Mitkä ovat lempi asiasi joulussa?

- Se jos on lunta
- Joulusauna
- jouluruoka
- Rauhallisuus ja kiireettömyys
- joululaulut
- Tää ei nyt ihan liity jouluun, mutta tämän blogin pitäminen on kans myös aika kivaa.
- Joulupuuhat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti