keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Askartelu-/käsityövinkki jouluksi

Mä ostin viime vuonna tuollaisen Hyvää joulua -kyltin. Jo silloin tuli mieleen kuinka olisi kivaa ja helppoa tehdä tuollaisia itsekin. Taustalla on kovalevyä ja siihen on liimattu tuollainen kangas ja päälle sydän jossa lukee hyvää joulua. Koristeessa on myös naru josta sen saa roikkumaan, mutta mun mielestä tuollainen voisi olla kiva myös ilman naruakin ja laittaa vaikka joihinkin kehyksiin.


Minusta tuollainen olisi hauska antaa vaikka joulu- tai pikkujoululahjaksi, tai lähettää vaikka joulukorttina. Toki siinä itsetehdyssä olisi se oma juttunsa :).

Taustalevyksi voi  mielestäni laittaa esimerkiksi vaneria, samoin sydän voisi olla vaneria. Toki sydämen tilalle voi tehdä myös jonkun muun muodon. Ja toki tän voi muutenkin tehdä kuinka haluaa. Ei ole esimerkiksi pakko käyttää kangasta, vaan voi maalata levyn ja kirjoittaa siihen hyvää joulua.


 kovalevy/taustalevy
 Kovalevy/taustalevy
Naru+pallo

Ainakin osa näistä jutuista löytyy jostain askartelu- tai käsityökaupoista. Ainakin tuollaisia palloja voi löytyä ja narua nyt löytyy varmaan vaikka minkälaisista kaupoista.

tags: askartelu, jouluaskartelu, kädentaidot, joulu, lahja, joululahjat, pikkujoulut, pikkujoululahja, joulukoriste, koriste, käsityöt, kangas, sydän, hyvää joulua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti