perjantai 11. lokakuuta 2013

Joululahjavinkki

Seuraava lahjavinkki tulikin mieleen omasta elämästä, koska kävin ostamassa itselleni vasta uusia meikkisiveltimiä. Ainakin Sokoksella ja Sokoksen verkkokaupassa myydään Cailap by Mariela Sarkima -meikkisiveltimiä. Niitä myydään yksittäispakkauksissa sekä seteissä. Myös edellinen postaus liittyy tähän, koska itse toivon lahjaksi Mariela Sarkiman kirjaa "Make Up Bible".Minun postaukseni: Cailap By Mariela Sarkima

Sokoksen verkkokauppa. Saman linkin alta löytyy sekä noita siveltimiä, että se Make up bible -kirja. Tuolla verkkokaupassa ei ollut aplikaattorisettiä jonka löysin Sokoksen tavaratalosta.

Tags: joulu, joululahja, vinkki, lahjat, lahjavinkki

2 kommenttia:

 1. Joku joulu avasin ystävältäni saamani paketin ja ihmettelin, että mikäs iltalaukku sieltä paljastui - avattuani laukun minulle selvisi, että se sisälsi valtavan sivellinsetin...kestävät minulla kauan, kun tulee niin harvakseltaan meikattua, mutta oli kyllä ihana lahja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä joku joulu toivoin Joe Blascon meikkisivellinsettiä, en kylläkään saanut :D. Harmikseni niitä ei enää edes saa Sokoksen nettikaupasta :(. Varmaan netistä tai ulkomailta voisi jostain saada, mutta en oikein tiedä mistä sellaista voisi etsiä.

   Tollaset on kyllä kivoja lahjoja, varsinkin jos tulee meikattua paljon.

   Poista