sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Lahjavinkki keittiöön

Mieheni on joskus puhunut kuinka haluaisi itselleen huhmareen ja tässä tulisi jälleen yksi joululahjavinkki keittiöön ja kotiin. Olen itse ajatellut ostaa hänelle tuon Jamie Oliverin kivimorttelin tai huhmareen (millä nimellä halutaankaan kutsua).

Morttelilla voi jauhaa muun muassa yrtit ja mausteet tai tehdä jotain tahnoja. Varmasti myös ainakin osa pähkinöistä murskautuu tuolla hyvin. Mulla on yksi Jamie Oliverin maustesekoitin jossa on sellainen pallo siellä pullossa. Toki sekin ajaa hieman samaa asiaa kuin tuo mortteli, mutta morttelissa saa mielestäni tehtyä myös paljon muuta kuin tuolla shakerilla.

Huhmare on halkaisijaltaan 15cm. Sokoksella tän hinta on 31,50e. Toki tällaisia löytyy varmasti jostain halvemmalla tai vastaavasti kalliimmallakin.

 
Kuvaa klikkaamalla pääset  Sokoksen sivuille (bloggaaja ei hyödy klikkauksista)

Tags: Mortteli, huhmare, keittiö, keittiövälineet, Jamie Oliver, Kitchen, Home, koti, yrtit, kivi, joulu, joululahjat, joululahjavinkit, lahjavinkit, vinkit, vinkki, ruokailu, ruoanlaitto, cook, cooking

Omistatko jonkinlaisen huhmareen tai vastaavan ja mitä olet tykännyt?

Kuva: Sokos

1 kommentti:

  1. Joululahjoista puheenolleen - äitini on viime joulusta asti ihaillut minun varrellista rikkaimuria. Nyt näin Prismassa pinkin rikkaimurin, mut jostain kumman syystä ei lämmennyt idealle ;) Oli se ehkä vähän turhan hempeä...

    VastaaPoista