tiistai 8. lokakuuta 2013

Mariela Sarkima - Make Up Bible


Taisin jo edellisessä lahjatoivepostauksessa mainita ettei minulla ole juurikaan mitään lahjatoiveita. Kuitenkin välillä käy niin, että yhtäkkiä löytää jotain mitä haluaisikin lahjaksi tai olisi hyvä lahjavinkki muille. Ja ainahan sitä saa toivoa lahjoja, oli sitten minkä ikäinen tahansa. Yleensä ne omat lahjatoiveet ovat sellaisia jotka pitää kuitenkin oikeasti hankkia itse ja vähän kuin muistutus itselle mitä pitäisi hankkia.

Kävin eilen shoppailemassa Sokoksella ja illalla eksyin Sokoksen verkkokauppaan. Löysin sieltä tämän kirjan ja tajusin, että tällaistahan minä tarvitsen. Make Up Bible (Mariela Sarkima).

 "Suositun kauneuden asiantuntijan ja meikkitaiturin Mariela Sarkiman pro-niksit ja ammatilaisvinkit nyt jokaisen suomalaisnaisen ulottuvilla. Tuoteinfo: Mariela Sarkima käy kirjassaan läpi kaikki meikkaamisen osa-alueet inspiroivin neuvoin ja havainnollisin kuvin. Kirja on jaksotettu selkeisiin osa-alueisiin, joita seuraamalla lukija oppii tarpeelliset meikin tekemisen perusteet, mutta pääsee kokeilemaan myös rohkeaa värien käyttöä, häivytystekniikoita ja kasvojen ammattimaista muotoilua meikin avulla." - Tammi

Tags: joulu, joulutoiveet, lahjavinkit, meikit, Mariela Sarkima, Tammi, kauneus

Kuva: Sokos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti