sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Alennusmyynnit

Kävin eilen alennusmyynneissä. Mitään ihmeempää en kuitenkaan löytänyt. Lähdimme päivällä kohti Tamperetta ja mentiin heti Ikeaan. Piti kuitenkin kääntyä takaisin, kun kummallakaan ei ollut mukana Family korttia. Mies haki sitten korttinsa, että päästiin lähtemään. Mähän en oikeasti ensin edes tiennyt, että lähdettäisin edes Tampereelle. Olin nimittäin lähdössä ostamaan vain maitoa. Ei siinä mitään, Tampereelle on aina kiva mennä.

Mies osti sieltä Ikeasta lamppuja ja tulihan sitä koluttua melkein koko paikka taas, mutta mitään en löytänyt. Katselin paria työpöytää ja erilaisia hyllyjä. Ihastelin taas eri lahjapapereita, mutta sinne jäivät hyllyyn mokomat. Pakko ne on jossain vaiheessa ostaa, mutta tulee aina olo että tarvitsenko mä nyt noita mihinkään. Kyseessä oli siis Love -paperi mustapinkkinä ja valkopinkkinä sekä tämä valkopinkki -setti. Kiersin myös löytötorin.

Tampereelta lähdimme ajamaan kohti Ideaparkia ja siellä olikin runsaasti autoja, mutta silti löysimme heti autolle paikan. Ensimmäisenä riensin Minimaniin katsomaan sukkia ja löysinkin paketin jossa oli 7 sukat. Mitään muuta en Ideaparkista ostanutkaan vaikka kiersin montakin kauppaa. Sinellistä kävin etsimässä kulkusia, mutta siellä oli enää pieniä jäljellä, New Yorkerissa kävin katsomassa asusteita mutta tällä kertaa en löytänyt mitään kivoja. Kaikki muut perusvaatekaupat jäi väliin.

Warehouse outletissä kävin ihastelemassa Iron Fist -osastolla vaatteita ja asusteita. Kokeilinkin muutamia baltsuja, mutta ne oli liian pieniä tai ei muuten vaan käyneet mun jalkaan. Miehen kanssa on toisinaan ärsyttävää käydä missään shoppailemassa, kun se on heti ettei meidän tartte mennä tonne eikä meidän tarvinnut käydä sellaisissakaan paikoissa joissa se tavallisesti haluaa käydä. Tosin mulle se sanoi, että mennään tonne Sinelliin katsomaan niitä kulkusia. En ois ees itse muistanut, että oon sellaisia vailla :D.

Jatkettiin takaisin Tampereelle jossa käytiin Partolassa (tai no Pirkkalaahan toi taitaa olla). Ei käyty siellä kuin Motonetissä jossa käteen jäi SodaStreamin uusia makuja sisältävä paketti. Siinä on siis 12 makua joista tulee 1l limsaa per pakkaus. Siinä oli joku sellainen juttu, että sitten pitää käydä netissä äänestämässä mikä on oma lemppari ja eniten ääniä saanut tulee valikoimaan.

Mä olisin halunnut käydä Partolassa myös Veskassa, mutta tietty toi ajoi vaan ohi. Veskassa on H&M, Kappahl, Lindex, Vero moda ja Only sekä Verkkokauppa.com. Mä kävin Veskassa ja muutenkin Partolassa aika usein, kun asuin Tampereella. Sieltä löytyy myös Hong kong, Seppälä, Citymarket ja Bauhaus.

Seuraavana vuorossa oli vielä Kangasala jossa käytiin syömässä jaTokmannilla. Löysinkin etsimiäni leipälautasia. En ole oikein löytänyt mieleisiäni leipälautasia, mutta nyt löytyi ihan perusvalkoisia halvalla ja niitä lähtikin 9 mukaan. On ainakin lautasia taas vähäksi aikaa, kun niitä on hajonnutkin ihan kivasti.

tags: Tampere, Kangasala, Lempäälä, Ideapark, Ikea, Veska, Partola, ale, alennusmyynnit, shoppailu, jouluale, SodaStream

2 kommenttia:

 1. Ikeassa on muuten nykyään sellanen "palvelu" et sieltä aulasta saa tulostettua sellasen varafamilykortin :)

  Kiva lukea,että oot pyöriny ihan nurkilla! :D Kun vielä asuin Pirkkalassa, niin kävin Veskassa about kerran(tai 5) viikossa kuolaamassa Iittalassa astioita sekä ziikaamassa hm:n. Tosin vaikka asunki nykyään Tampereella ni Veskaan tulee eksyttyä ehkä vähän liianki usein xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä asuin Peltolammilla yhden kesän, kun olin Tampereella töissä. Siitä on kylläkin jo 5,5 vuotta aikaa. Tampereella on kyllä muuten tullut pyörittyä aika paljon ennen kun kävin mun serkun kanssa usein baareissa ja keikoilla. Tuntui, että kun asuin 500km päässä Tampereesta, tuli käytyä siellä vähän väliä ja nyt kun asun about 100km päässä, ei tuu juurikaan käytyä. Tänäkin vuonna oon käynyt vaan 2 kertaa ja nekin on ollut tuollaisia pikaisia pyörähdyksiä ettei keskustassa ole tullut käytyä.

   Juu oon miettinyt että siitä varmaan sais semmosen kortin, mutten tietenkään muistanut sitten kattoa. Ois pitänyt jo Kuopion Ikeassa käydä katsomassa, kun siellä oli semmosia alessa, mitä olisin halunnut.

   Poista