tiistai 10. joulukuuta 2013

Kirppikseltä joulua

Mä olen jo aikoja sitten hommannut kirpparilta erilaisia joulukoristeita, mutta nyt sain aikaiseksi kuvata ne. Kuvasin nämä kyllä jo aikaisemminkin, muttei tullut julkaistua ja blogissa ne kuvat ei näyttäneet edes kivalta joten päätin jättää ne kokonaan julkaisematta. Eihän sitä tiedä jos julkaisen vielä nekin. Ainakin nyt kuvat on suht saman näköisiä sekä blogissa, että koneella.

Koristeista kaikki on puna-valkoisia. Tosin on niissä vähän muutakin väriä. Nyt oikeastaan vasta hoksasin, että aika paljon tulee ostettua juurikin puna-valkoisia koristeita ja tämän värisiä koristeita on paljon kirpparilla.

Tonttukori. Tuohon koriin voi laittaa jotain kivaa, vaikka joulumakeisia tai mitä ikinä tuleekaan mieleen.


Nämä on molemmat alunperin Tiimarista ja toisen olenkin täällä aikaisemmin jo esitellyt. Löysin toisen lumiukon siis myöhemmin ja ostin sen. Mietin, että olinko aikaisemmin samanlaisen ostanut, mutta on nuo eri asennossa.
Kynttilä. En tiedä raaskiiko tuota polttaa, mutta on ainakin todella jouluinen ja tuotahan voi pitää ihan koristeenakin.

4 kommenttia:

 1. Minulla oli vuosia tuollainen pukkikynttilä hyllyllä kun en raaskinut polttaa. Viimejouluna poltin sen ja olihan Se kurja katsella kun ensin lakki sulaa naamalle ja sitten sulaa koko pää.

  Kivoja löytöjä olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näin pari päivää sitten kirpparilla vielä isomman pukkikynttilän kuin tuo. En hoksannut hintaa katsoa. Ja nyt näin toisentyylisen koripukin. Ensin meinasin sen ostaa, mutta jostain syystä tulikin ostettua kaikkea muuta.

   Poista
 2. Tänään juuri kävin suurella kirpparilla ja olisihan siellä ollut joulutavaraa vaikka kuinka paljon. Yritin pysyä tiukkana, enkä ostanut ihan kamalan paljoa . Meillä on sama pukkikynttilä, eikä sitä raaski polttaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kävin maanataina kirpparilla ja ajattelin säästää rahaa eiliseen Tuurin reissuun joten en ostellut niin paljoa. Kuitenkaan siellä Tuurissa ei edes mennyt kovin paljon rahaa vaikka siellä olisi ollut todella paljon ostettavaa. Ja en tiedä ehdinkö esimerkiksi Ikeassa käydä ennen joulua.

   Kirpparilta ostin hopeisen joulukoristeen jossa on sisällä valot ja sitten niitä oli siellä Tuurissakin :D. No kirpparilta sain vähän halvemmalla, mutta oli aika hauska sattuma että just Tuurissa oli niitä :D. NIitä oli tosin sielä sekä hopeisena, että kultaisena.

   Poista