sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Luukku1 - Pikkujoulut

Hyvää joulukuun alkua ja avataan nyt joulukalenterin ensimmäinen luukku.

Joulukalenteri, luukku 1

Pikkujoulut

Onko teillä ollut tänä vuonna pikkujouluja tai onko sellaisia vielä edessä? Mitä tykkäät pikkujouluista? Millaisissa pikkujouluissa käyt? Käytkö kotipikkujouluissa tai esimerkiksi firman tai jonkun muun vastaavan pikkujouluissa? Järjestätkö itse (koti)pikkujouluja?

Itse tykkään pikkujouluista, mutta ei niitä vuosittain ole kuin ehkä pari, yleensä yhdet. Tänä vuonna olisi ollut kahdet pikkujoulut, joista menimme vain toisiin koska yhdet pikkujoulut olivat törkeän kalliin hintaiset.

Mä tykkäisin kotipikkujouluista ja olisi ehkä kiva itsekin järjestää sellaiset. Olenkin vähän miettinyt, että millaista ohjelmaa ja syömistä järjestäisin jos pitäisin kotipikkujoulut. Mietin myös, että pitäisikö silloin pukeutua jotenkin jouluisasti. Ja nehän voi pitää nyyttärimeiningeillä, että jokainen tuo jotain kivaa syötävää. Mä olin pari vuotta sitten kavereideni kotipikkujouluissa ja veimme sinne parin euron lahjat ja sitten joulupukki kävi jakamassa lahjat ja ei siis tiedetty kenen lahjan sai. Tällaisia oli joskus lapsena joissain kerhoissakin. Silloin vietiin muistaakseni joku 10-12 markan paketti (eli nykyrahassa noin 2e), en tiedä paljon nykyään on jos sellaisia vielä järjestetään. Luulen, että voi olla paljon enemmänkin.

Mulla oli eilen tämän vuoden ainoat pikkujoulut ja oli oikein mukavaa nähdä tuttuja pitkästä aikaa. Jännä, että vaikka osa asuu ihan naapurissa, ei tule juurikaan koskaan nähtyä. Pikkujoulut järjestettiin sen verran kaukana, että menimme sinne bussilla. Kiva käydä välillä sellaisissakin paikoissa, missä ei ole aikaisemmin käynyt. Ruoka oli hyvää, musiikki ei ollut mieleeni mutta seura oli tosiaan mukavaa.

tags: pikkujoulut, juhlat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti