keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Luukku11 - Lähetätkö joulukortteja?

Joulukalenteri, luukku 11

Joulukortit

Joulukortit pitää lähettää tänä vuonna jo viimeistään perjantaina 13.12.2013 eli enää ihan pari päivää aikaa. 


Aiotko lähettää tai antaa tänä vuonna joulukortteja? Tai oletko lähettäny jo?
Teetkö itse joulukortteja vai ostatko valmiina kaupasta? Asiaan liittyen vanhempi postaus täällä. Millaisista joulukorteista ja joulutervehdyksistä pidät? Onko sinulla tapana säästää vanhoja joulukortteja joita olet saanut?

Itse olen miettinyt, etten tänä vuonna lähettäisi joulukortteja ollenkaan, mutta aina joka vuosi tulee näin viime tipassa mieleen, että ai ne joulukortit. Olisi tietty muutama paikka mihin joulukortin voisi lähettää. Aika usein se määrä kuitenkin paisuu todella suureksi.

Lähettelen joulukortteja yleensä sukulaisille sekä muutamille kavereilleni. Välillä ostelen kaupasta kortteja jos saa vaikka parilla eurolla useamman kortin. Sitten toisinaan löydän vanhoja täyttämättömiä kortteja aarteiden kätköistä. Yleensä yritän löytää kivoja kortteja mukavilla kuvilla. Olen joskus myös itse tehnyt kortteja, mutta aika harvoin kuitenkin. Tykkään askartelusta, mutta koen ettei mun tekemät kortit ole kovin hyviä.

Toisaalta ne on ainakin persoonallisia jos tekee itse. Viime vuonna, kun luulin että joulukortit ovat loppuneet, tein muutamasta vanhasta kortista itse tuollaiset joulukortit. Ei nyt ihan itsetehdyt, mutta kuitenkin. Nuo kuvat olivat sellaisista ns. avattavista joulukorteista. Loppujen lopuksihan löysin jostain kätköstä vielä kasan joulukortteja ja pistin ne talteen.

Musta on kiva, että joulukortit ovat persoonallisia ja niissä on ehkä jotain ajatustakin mukana. Vaikka kortti olisi valmiskorttikin, olisi kiva että niissä olisi vaikka jotain saajaa tai lähettäjää muistuttava kuva tai tervehdys. Persoonalliset runot tai tervehdykset on kivoja, varsinkin jos sellaisia olisi aikaa kirjoittaa ja niihin olisi panostettu.

Minulla on joskus tapana säästää joitain vanhoja joulukortteja, mutta aika usein niitä on tullut laitettua poiskin. Aika usein niitä vanhojakin kortteja löytyy jostain ja kiva katsoa, että keltä on saanut joulukortin ja milloin.

tags: joulukortit, posti, Itella, askartelu, joulukorttiaskartelu, jouluaskartelu, joulukorttien lähettäminen

Kirjoita joulukorttiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti