maanantai 2. joulukuuta 2013

Luukku2 - Tuleeko teille joulukuusi?

Joulukalenteri, luukku 2

Joulukuusi 

Joulukalenterin toinen luukku avautuu nyt ja ajattelin kysyä, että tuleeko teille joulukuusi ja millainen?

Lapsuudessa meillä oli usein ihan tavallinen kuusi, koska saatiin sellaiset aina joka vuosi ilmaiseksi. Ja toki minä sain koristella kuusta mikä oli todella mukavaa. Jossain vaiheessa meille ei enää tullut kuusta ja en muista olisiko ollut niin, että jonain jouluna kuusta ei olisi ollut ollenkaan.

Äitini kanssa hommattiin aikoinaan ihan pieni muovikuusi jossa oli kai koristeet valmiina. En muista olisiko se tullut jonkun asian kylkiäisenä tai pystyikö tilaamaan jostain. Jossain vaiheessa meille tuli toinenkin minikuusi. Tällä hetkellä minulla on toinen noista minikuusista, otin sen äidiltäni pari vuotta sitten ennen joulua mukaani. On edes jonkinlainen joulukuusi.

Mieheni ei ole innostunut joulukuusista vaikka hänkin saisi ihan oikean kuusen. Mä tykkäisin sellaisesta. Onhan niitä isoja muovikuusia, mutta jostain syystä en ole sellaisista koskaan välittänyt. Kyllä aito ja oikea kuusi on paras vaikka se saattaakin havuja varistella.

Nyt kuitenkin olen jostain syystä haaveillut valkoisesta kuusesta josta kirjoittelinkin aiemmin täällä.

Tuleeko teille joulukuusi ja millainen?

4 kommenttia:

 1. Meille on tulossa oikea kuusi. Vaikka itse haluaisin muovikuusen. Astmaatikkona liian voimakkaat tuoksut käyvät nenään, pelkäänpä sen kuusenkin käyvän. ja en halua imuroida neulasia :D Olen niin tottunut muovikuuseen, etten ole koskaan osannut kaivata oikeaa. Muistan meillä viimeksi olleen oikea kuusi, kun olin 4-5 -vuotias.

  VastaaPoista
 2. Meille ei tule muuta kuin kaksi pientö tekokuusta. Ei ole oikein tilaa ja toiseksi meillä on sen verran leikkimielinen kissaherra, joka tykkää kuusta kavuta kohti kattoa :D

  VastaaPoista
 3. Meillä on pala metsää, joten pappa on aina tuonut oikean kuusen sieltä <3

  VastaaPoista
 4. Meille tulee oikea kuusi (aina on ollut oikea kuusi). Ei haittaa, vaikka vähän variseekin (lopussa enemmänkin). Imuri on onneksi keksitty.

  VastaaPoista