tiistai 3. joulukuuta 2013

Luukku3 - Joulukalenterit

 Joulukalenteri, luukku 3

Joulukalenterit

Onko teillä tänä vuonna joulukalentereita? Mulla ei varsinaisesti ole, ei ole tullut hankittua. Kuitenkin yksi lehti lähetti kuvakalenterin ja löytyy multa jotain vanhoja kuvakalentereita mitä ei ole tullut auottua. Esimerkiksi viime vuonna hain Päivä paloasemalla -tapahtumasta joulukalenterin ja se on yhä hyllyn päällä. Ehkä sen voi tänä vuonna avata.

Minulta löytyy myös pari kangaskalenteria mihin täytyy itse laittaa jotain yllätyksiä. Olen löytänyt molemmat kirpputorilta viime tai toissavuonna ja sitä pitäisi korjailla, kun siitä puuttuu osa numeroista ja muutamia on sotkettu. Toinen sen sijaan on tosi siistin näköinen.

Mielestäni varsinkin tänä vuonna on tullut todella paljon erilaisia joulukalentereita ja varmasti tulee joka vuosi lisää. Aikoinaan, kun itse oli pieni, oli varmaan kolmea tai neljää erilaista kalenteria. Se perussuklaakalenteri, kuvakalentereita, tarra- ja tavarakalenteri. Muistan, kun mulla oli kerran tavarakalenteri ja kissa meni ja repi sen. Muistan, kun yritin säilyttää sitä kaapissa, silti se oli sen jotenkin saanut rikki.

Viime vuosina on tullut tosiaan todella paljon erilaisia suklaakalentereita kuten Kinder, Dumble, Fazerin sininen, karkkikalentereista mm. Haribo. Itse ostin joskus Haribon kalenterin joulun jälkeen, kun niitä sai niin halvalla. Cupsulo -joulukalenteri oli tullut nyt myös, eli siinä on juomia siihen kahvikoneeseen.

Tänä vuonna on tullut myös lelukalentereita. Ainakin olen törmännyt muun muassa Barbie- ja Legokalentereihin. Barbiekalenterissa on muun muassa asusteita ja Lego taas jonkun hahmon ja muita rakennettavia yllätyksiä. Muitakin Legokalentereita löytyi sekä Turtles -kalenteri.

Onko sulla joulukalenteria tai kalentereita?
Millaisia joulukalentereita olet nähnyt kaupoissa tai esimerkiksi netissä (nettikaupoissa)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti