sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Luukku8 - Jouluvalot

 Joulukalenteri, luukku 8

Millaisista jouluvaloista pidät? Kauneimmat jouluvalot? Entä kauheimmat jouluvalot?

Tykkään yksivärisistä jouluvaloista, mutta värikkäät on myös kivoja. Olen hieman kaupoissa katselut jouluvaloja, mutta vielä ei ole tullut vastaan sellaisia mitkä haluaisin. Kohta on kuitenkin jo joulu, joten olisi kiva löytää jotkut kivat uudet jouluvalot.

En taas pidä vaijerijouluvaloista juurikaan ja vilkkuvat jouluvalot saavat pään särkemään. Jonkun kirpputorin ikkunassa jäin juuri vilkkuvat valot enkä tajua miten joku voi olla koko päivän sellaisessa paikassa töissä. Muistan, kun olisin joskus kersana halunnut sellaiset valot. Onneksi meille ei koskaan tullut sellaisia, koska nykyään ne on mielestäni karseita. En tajua miten joku voi olla sellaisessa kämpässä jossa jatkuvasti vilkkuvat jouluvalot. Jossain kämpässä pari vuotta sitten oli sellaiset jotka vilkkuivat vielä todella nopeasti.

Tykkään esimerkiksi tästä valokuusesta, se on meillä aina jouluisin keittiön ikkunalaudalla tai ikkunan edessä olevalla pöydällä. Nuo on siis yksivärisiä, kirkkaita. Tykkään jotenkin tuollaisista aika yksinkertaisista jutuista. Mun työhuoneessa on ikkunassa tähtivalot, joita en ole saanut taas muutamaan vuoteen otettua ikkunoista. Niissä on sellainen haalea sininen väri joka on myös todella kiva.

Jostain syystä oon myös ihastunut siniseen jouluvaloihin ja haluaisin itselleni sellaiset, mutten ole saanut koskaan hankittua. Lapsuudessa meillä oli aina sellaiset värikkäät jouluvalot.

Me ollaan saatu paljon erilaisia jouluvaloja miehen vanhemmilta. Näissä kuvissa olevat valot taitaa olla kaikki heiltä. Meillä on myös sellainen kehikko jossa on valotähti.
Tags: kauneimmat, kauheimmat, joulu, jouluvalot, valot, jouluiset valot, joulukalenteri, joulukoristeet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti