torstai 26. joulukuuta 2013

Mitä teit jouluna?

Millaisia joulusuunnitelmia ihmisillä on tai mitä teitte jos näette tän postauksen vasta myöhemmin? Itse olin viikonloppuna mun kotiseudulla, näin äitiä ja sen miestä, isääni sekä äidin vanhempia. Syötiin jouluruokaa sekä äidillä kotona kotona että niiden mökillä. Mummolla ja papalla kävin kahvilla sunnuntaina. Perjantaina kävin mun isän luona ja sunnuntaina kävin vielä isän raksallakin. Isälle vein lahjaksi ruokakorin ja äidille Tangle teezer -lahjapakkauksen jossa oli hopeinen matkakokoinen harja ja sille suojapussi.

Maanantaina tultiin äidin mökin kautta pois. Käytiin myös Kuopiossa Ikeassa ja Matkuksen kauppakeskuksessa. En kylläkään ostanut mitään, mutta oli ihan kiva käydä pyörimässä. Siellä oli H&M home jossa en ollut käynyt aikaisemmin, kun niitä ei monessa paikassa Suomessa ole sekä Tiger -nimisessä kaupassa jossa mun on pitänyt käydä Tampereella.

Illalla käytiin vielä miehen vanhempien luona kahvilla ja teellä sekä hakemassa pala kinkkua.

Tultiin siis aatoksi kotiin ja tiistaina kävimme syömässä jouluruokaa miehen vanhempien luona.Kotona tein uunilohta ja graavililohta. Kumpikin oli hyviä, mutta yhdelle lohipalaselle tosiaan kävi ikävästi, kun se tippui lattialle ihan yllättäen.

Ostettiin myös hedelmiä, että saadaan tehdyksi hedelmäsalaattia. Ei siis oma listani ihan ole tuo kuin ruokapostauksessani kirjoitin, mutta onhan sitä eri paikoissa saanut syödyksi jotain niitä mitä siinä listassa on. Mummolassakin sain mummon tekemiä pasteijoita. Ja aika paljon on saanut syötyä erilaisia jouluruokia muuallakin kuin kotona. Tänään tuli vielä mieleen kuinka uuniomena olisi hyvä jälkiruoka jouluksi.

tags: äiti, isä, mummo, pappa, joulu, loma, reissu, Kuopio, Oulu, Kempele, Utajärvi, Muhos, Vaala, Ikea

1 kommentti:

  1. ♥Hyvää joulun jatkoa ja tämän vuoden viimeisiä päiviä ♥

    VastaaPoista