torstai 19. joulukuuta 2013

Pettymysalet

Kävin Palokan Jyskissä keskiviikkona katsomassa tarjouksessa olevia joulukoristeita. Yksinään niistä ei napannut minua, ei ollut sellaisia koristeita mitä olisin halunnut kotiini. Ja ei tietenkään ollut niitä tonttuja mitä olisin halunnut. Muualla niitä olisi ollut, mutta ei tietenkään tarjouksessa ja muutenkin aika kovalla hinnalla. Pitää varmaan käydä vielä jossain toisessa Jyskissä jos ehtisi. Tuntuu, että alennusmyynneissä on aina ihan myöhässä ja ne "parhaat" ehtii mennä päältä. Tosin eihän sitä koskaan voi tietää mitkä on muiden mielestä niitä parhaita.
Joskus kuitenkin tekee myös löytöjä, kun viimeiseksi on jääneet ne mitä on juuri itse himoinnut. Tuntuu kuitenkin siltä, että alennusmyynnit alkaa aina niin ettei niihin heti edes ehdi. Omat suosikkini tuosta lehdestä oli siis tuo tonttu jolla on pitkä parta, lakki silmillä ja lakissa valkoisia kuvioita. Tykkään myös noista joulusukista, mutta niitäkään en siellä Jyskissä nähnyt. Toki joulusukkiakin on monenlaisia ja varmasti monesta paikasta niitä löytyy.

Eikä kaikkia koristeita välttämättä ole edes joka paikassa jäljellä, kun alennukset alkaa. Ei sitä aina voi tietää. aika hyvin kyllä omasta mielestä tutkin ne pari hyllyä jossa joulukoristeita oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti