lauantai 14. joulukuuta 2013

Tuurin reissuMä kävin tiistaina shoppailureissulla Tuurissa. En oo muistaakseni koskaan aiemmin ollut tuollaisella shoppailureissulla, että mennään bussilla johonkin. Toki ollaan käyty Tallinnassa, mutta en mä sitä laske. Ihan kiva ettei aina tarvitse mennä omalla autolla. Omalla autolla toki voi enemmän pysähdellä jossakin. Kuitenkin vaihtelu virkistää ja voisin enemmänkin käydä tuollaisilla reissuilla.

Meni kyllä koko päivä tavarapuodissa joten en ehtinyt missään muualla käydä. Siellä oli vaikka mitä, mutta silti tuli tehtyä aika vähän ostoksia. En vaan osannut katsella muille mitään joululahjoja ja pari juttua jäi mietinnän alle. En ostanut mitään mitä aioin, mutta ostin yhden kirjan joka multa löytyi Joululahjatoiveistani ja olen tehnyt postauksen kirjasta Tänne.

Ostin siis Mariela Sarkiman Make up biblen mitä olin aikaisemmin katsellut muun muassa Sokoksella. Sokoksella kirja maksoi 24,95e ja Tuurissa 19,90e. Kävin myös katsomassa karaokelevyjä löysinkin n. 6e Nylon Beatin karaokedvd:n.

Mun oli tarkoitus ostaa Tuurista Tweerman -pinsetit, mutta jäi ostamatta. Törmäsin myös pinkkiin termosmukiin. Oon välillä tosi huono ostamaan mitään. Jään liikaa miettimään pitääkö ostaa tai tarvitsenko jotain. Joskus se on hyväkin asia, mutta välillä ne rahat menee sitten ihan turhaan kun ei ostakaan sitä mitä alunperin aikoi.

Melkein jokainen osasto piti kiertää ja lopussa meinasi tulla kiirekin joten jäi kokonaan esimerkiksi SodaStreamit katsomatta. Kävin kuitenkin äkkiä koruliikkeessä ja sitten pitikin mennä jo syömään. Pitäisi päästä vielä ennen joulua tai sitten viimeistään heti joulun jälkeen käymään Tuurissa.

Tuurissa oli joulumaailma jossa oli muun muassa jonkun verran joulumakeisia ja koristeita sekä lapsille pomppulinna ja karuselli sekä muitakin tivolilaitteita. Kävin maanantaina kirpparilla josta ostin yhden hopeisen koristeen jossa vaihtuvat valot. Törmäsin Tuurissa siihen samaan koristeeseen sekä hopeisena, että kultaisena.

tags: Tuuri, kyläkauppa, Tuurin kyläkauppa, reissut, Töysä, joulumaa, joulumaailma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti