keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Onnellista uutta vuotta

Oikein mukavaa uutta vuotta kaikille. Miten teidän uusivuosi on lähtenyt käymään ja olitteko missä? Itse olin ihan kotona ja olen nukkunut koko illan. En vaan tiedä, väsytti ja on särkenyt jalkaa. Viimeksi näin taisi käydä, kun oltiin Levillä 2008. Onneksi nyt on jo pirteämpi olo ja heräsin tuossa ilotulituksia katsomaan ja tuosta aika läheltä naapurit tuli käymään meidän pihassa. Kiva tutustua välillä uusiin naapureihin tai ollaanhan me jo vuosia naapureina asuttu.

Yleensä (paitsi ei nyt parina viime vuonna) ollaan oltu miehen veljen luona uutta vuotta viettämässä. Sieltä onkin aika hyvä ottaa kuvia ilotulituksista, mutta meidän pihasta ei oikein voi kun on puita edessä. Jotenkin luulisi, että meidän piha olisi hyvä paikka ottaa kuvia, muttei näköjään. Katolle en kylläkään ala kiipeilemään, että saisin kuvia ilotulituksista.

Netistä löytyy aika paljon ohjeita siihen miten ilotulituksia pitäisi kuvata ja millaisia asetuksia kamerassa pitäisi olla. Mun kamerassa on joku ilotulitustoimintokin, mutten ole saanut sillä yhtään hyvää kuvaa. Rakettien ja ilotulituksen kuvaaminen on kyllä aika haastavaa, kun pitäisi olla ajoissa ja oikeaan aikaan kuvaa ottamassa. Joskus oon muutamia ihan kelpo kuvia saanut parilla vanhalla kamerallani.

Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille ♥
Gott Nytt År!
Happy new year

tags: 2013, 2014, vuosi, uusivuosi, uutta vuotta, onnellista, ihanaa, hyvää, mukavaa, parempaa

2 kommenttia: