sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Talvi

Aika menee kuin siivillä. Nyt on jo helmikuu ja joulukuusta 1,5kk aikaa. Mihin tuo aika oikeasti katoaa. Ja tuntuu ettei ole ehtinyt tehdä mitään tai saanut mitään aikaiseksi.

Lunta on tullut tammikuussa runsaasti, harmi ettei jouluna ollut lunta. Ja kovasti on ollut myös pakkasta. Nyt on ollut taas muutama päivä lauhempaa. En juurikaan pidä pakkasesta, pienenä sellainen ei niin haitannut. En juurikaan ole talvi-ihminen, mutta kuitenkin mun mielestä kuuluu olla talvi ja talveen kuuluu lumi ja se, että on hieman kylmempää. Ja myös jouluun kuuluu mielestän lumi, mutta tänä jouluna sitä ei ollut. Tai viime jouluna, miten sen nyt haluaa sanoa.

Rakastan talvisia ja lumisia kuvia. Ne on usein todella kauniita vaikka nykyään ei muuten talvesta välittäisikään. Lauhemmalla ilmalla pihalla on kuitenkin mukava olla ja ihana pukeutua talvitakkiin joka on aika lämmin.

Mistä asioista sinä pidät talvessa ja mistä et?

4 kommenttia:

 1. Tykkään kirpeestä pakkasesta, sellasesta,että saa pukee ihan kunnolla päälle ja lumi rouskuu kenkien alla! <3 Lisäks tykkään kunnon lumimyrskyistä sillon kun saa olla vaan sisällä eikä tarvi mennä ulos esim. koko viikonloppuun :D Sen sijaan vihaan sellasta säätä, joka oli tänä aamuna eli nollakeli, jollon sataa vettä/räntää..

  Mun ehdoton lemppari sää on -10 astetta, olis kirkas auringon paiste ja sais mennä lenkille ja vaan iloita ihanasta ilmasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime talvena oli jännä, kun oli -5 asteen pakkaset ja mua palelsi kamalasti. Seuraavana päivänä olikin -20 eikä palellut ollenkaan. Toki edellisenä päivänä saattoi myös tuulla jonkun verran.

   Esimerkiksi Oulussa on monesti tosi kylmä, kun siellä tuulee kovasti. Esim. voi olla 0 astetta, mutta sitten tuulee naamaan ihan hulluna.

   Poista
 2. Paukkupakkasista en todellakaan pidä! Kevättalvi on enemmän mun juttu, kun aurinko paistaa ja lumi hohtaa kristallia. Kevättalvella on mukava käydä myös jäällä kävelyllä. :)
  Jouluksi olisin kyllä toivonut lunta.

  VastaaPoista
 3. Lumisadetta hiukan kaipaisin niin olisi talvi täydellinen!

  VastaaPoista