maanantai 27. lokakuuta 2014

Joulusuklaita

Joko olette käyneet ostamassa joulusuklaata tai oletteko maistaneet mitään uutuuksia?

Mun ei ole vielä tehnyt mieli suklaata tai joulumakeisia. Ei ainakaan mitään konvehteja. Tuntuu, että suklaita tulee aina vaan vuosi vuodelta enemmän ja ihan ns. perussuklaatkin tulee joulusuklaiden joukkoon.

Olen kylläkin haaveillut hieman Brunbergin joulusuukoista, niitä oli ainakin viime vuonna ja oli todella hyviä. Makuna suukoissa oli puolukka-karpalo.

Joulusuukkoja vuodelta 2013

Kävimme vähän aikaa sitten miehen vanhemmilla nimipäiväkahveilla ja veimme sinne DaCapo cappucino -suklaata, mikä oli siis uutuusmaku. En tykkää perinteisestä DaCaposta, mutta tuo cappucino oli mielestäni hyvää.

Mä ostan useinmiten jouluna isälleni Pandan joulusuklaata ja miehelle tulee ostettua Fazerin Wiener nougatia jota tulee itsekin muutama pala naposteltua. Olisi kiva jos jouluisin tulisi suklaita irtomakeisina, voisi pussiin valita useammankin maun eikä ostaa aina vaan yhtä (tai useampaa) rasiaa. Pussiin voisi laittaa muutaman kappaleen eri makuja. Joitain suklaita toki saa irtomakeisenakin.

1 kommentti:

  1. Rakastan suukkoja! Noi joulusuukot on varmaan tosi hyviä, toivottavasti niitä saa tänä jouluna. Muuten kyllä paras suklaa on perinteinen fazerin sininen!:) Kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista