sunnuntai 30. marraskuuta 2014

1. Adventti ja pohdintaa blogijoulukalentereista.

Tänään on 1. Adventti. Onko teillä ollut jotain erityistä tekemistä tänään? Itselläni ei juurikaan. Olisi ollut kiva lähteä joulumarkkinoille, mutta nekin jäi väliin. Olen tehnyt lähinnä kotihommia ja miettinyt juttuja blogiini liittyen ja tehnyt esimerkiksi joulukalenteriin alustavia postausaiheita.


Olisi kiva tietää millaisia joulupostauksia tai joulukalenteripostauksia te haluaisitte lukea? Tämän postauksen kommenttiboksiin voi laittaa ehdotuksia jos tulee mieleen. Joulusta voi kyllä keksiä vaikka minkälaisia aiheita.

Olen tässä muutenkin miettinyt noita blogijoulukalentereita tai nettikalentereita. Itse tykkään kirjoittaa joulukalentereissa jouluisista aiheista, mutta noita kalentereita löytyy kyllä niin monta erilaista kuin on tekijöitäkin. Osalla kalenterit eivät kerro joulusta ollenkaan vaan ns. luukuista paljastuu ihan arkisia asioita, toiset taas postaavat joka päivä jonkun kuvan.

Millaisia blogijoulukalentereita te tykkäätte seurata?

tags: postausehdotus, mielipide, pohdintaa, vinkkejä, ideoita, joulukalenteri, joulublogi, postausehdotuksia, postaustoiveita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti