sunnuntai 23. marraskuuta 2014

(Joulu)kynttilät

Poltatteko paljon kynttilöitä? Itse en kovinkaan paljon, mutta kyllä kynttilöitä on mukava joskus poltella. Viime vuonna meillä meni joskus sähköt todella pitkäksi aikaa joten silloin piti kynttilöitä poltella. Täällä menee välillä useinkin sähköt poikki, mutta sähkökatkot eivät yleensä kestä kovinkaan kauan. Muutaman kerran on kuitenkin ollut sähköt useamman tunnin pois joten on kiva jos kynttilöistä saa valoa.

Mä oon joskus tykännyt keräillä erilaisia kynttilöitä, mutta ne on vähän sellaisia mitä ei sitten raaski poltella. Mulla on ollut joskus LumiLinna -kynttilä. Ostettiin se muistaakseni, kun Kemissä oli lumilinna ensimmäistä kertaa. Lapsena tuli käytyä monena vuotena LumiLinnassa ja edellisestä kerrasta on siis aikaa. Tuo kynttilä taitaa olla minun äitini luona.
 
Pienempi joulupukeista, (vain tonttuko tuo on) on kynttilä.

Eniten multa löytyy kuitenkin ihan perustuikkuja ja niiden lisäksi Roosanauha -tuikut ja jotkut Lidlin hajustetut tuikut. Pitkiä kynttilöitä en oikein tykkää poltella vaikka katselin kirpputorilla adventtikynttilää tai ns. joulukalenterikynttilää josta voi polttaa vaikka yhden päivän kerrallaan.

Lumiukkokynttilä, en yhtään muista mistä tuollaisia on saanut mutta minusta toi on todella kaunis kynttilä ja tämä on ollut minulla jo kauan. Näköjään poltettu vaan sen verran, että sydän on vähän tummunut.

Kuvitukseksi valitsin siis jouluisia kynttilöitä joita minulta ei hirveän montaa löydy, mutta muutama kiva kuitenkin.

3 kommenttia:

  1. Ihania aiheita näissä siun postauksissa. :) jos jotain parannettavaa olisi, niin tässä postauksessa ainakin toistuvat jotkut sanat todella usein. Kuvat kynttilöistä ovat kuitenkin ihania.

    VastaaPoista
  2. Kauniita tonttukynttilöitä, eihän noita raattis polttaa:)

    VastaaPoista
  3. Poltan kynttilöitä näin joulun alla päivittäin. Tuikut ovat käteviä, koska niitä voi asetella monenlaisille alustoille eivätkä ne valu. - Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista