perjantai 21. marraskuuta 2014

Suuri käsityö ja 100 ihanaa ideaa jouluun 2012

Kävin tänään kirpputorilla ja harmikseni sieltä ei löytynyt taaskaan oikein mitään. Jotkut pöydät notkuivat joulujutuista, mutta eivät olleen mieleisiä. Yhdessä pöydässä oli muutamia joulupalloja, mutta kun katsoi hintaa niin alkuperäinen hinta oli halvempi kuin mitä kirpparilla pyydettiin.

Tämän Suuri käsityö -lehden löysin samasta pöydästä kuin viimeksi löysin  jouluruoka -lehtiä. En ole varma oliko tätä lehteä silloin viimeksi, mutta silmiini osui lehdestä tuo 100 ihanaa ideaa jouluun ja oli pakko heti ostaa. Olin muutenkin ostamassa tätä lehteä 1,50e hintaan, mutta pöydässä olikin -50% alennus joten hintaa tälle jäi 0,75e.

Yhdessä pöydässä oli joku joulukirja, mutta se olikin joku joulukirja miehille :D. Ei sillä, miksei sitä olisi voinut ostaa? Joulukirja se olisi varmaan ollut siinä missä muutkin.

tags: käsityö, askartelu, joulu, 100 ideaa jouluun, ihanaa, idea, vinkit, jouluideat, jouluvinkit, jouluaskartelu, joulukäsityöt, ihania jouluideoita, ihania jouluvinkkejä, joulu 2012, joulunumero, joululehdet, joululehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti