torstai 20. marraskuuta 2014

Valkoiseen joulukuuseen koristeet

Mä olen tätä asiaa kysellyt blogissa aikaisemminkin viime vuoden puolella, kun ostin valkoisen joulukuusen. Kyselin siis, että millaiset tai minkä väriset koristeet sopisivat valkoiseen joulukuuseen. postaus.

En ole vielä kuusta aikaisemmin koonnut tai koristanut, koska ostin sen viime vuonna niin myöhään.

Itselle tuli ainakin mieleen sininen, punainen tai musta. Musta ei kuitenkaan ole niin jouluinen väri, mutta se saattaisi näyttää kivalta. Hopeaa mietin myös, mutta siinä vaikuttaa myös todella paljon se millaisia ne koristeet on.

Joulukuusi on yhä paketissa, kun en ole ehtinyt vielä tehdä kunnon joulusiivousta ja onhan tässä jouluunkin yli kuukausi aikaa. Milloin te aiotte koristella joulukuusen tai kantaa joulukuusen sisälle?

2 kommenttia:

  1. Minusta valkoiseen kuuseen sopisivat ihan minkä tahansa väriset koristeet. Poimi vaikka joku väri sisustuksestasi ja käytä sitä?

    VastaaPoista
  2. Valkoinen kuusi hopeisilla koristeilla olisi lumenkimalteisen kaltainen. Minullakin viime joululta avaamattomana samoin Puuilosta ostettu musta kuusi, johon tulee hopeiset koristeet ja suunnittelin, että Itsenäisyyspäivän jälkeisenä sunnuntaina sen koristelisin :)

    VastaaPoista