keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Aatto

Hyvää joulua. Miten teidän jouluaatto on mennyt. Mä heräsin aika myöhään, kun en saanut yöllä unta. Ehdin kuitenkin hyvin käydä kaupassa hakemassa viimeisiä ostoksia. Päivällä nukuin pienet päiväunet ja illalla tein ruokaa.

Tein punajuuri-aurajuustopaistosta Hellapoliisin ohjeella. Oli tosi hyvää. En löytänyt kaupasta Koskenlaskijan sinihomesulatejuustoa joten pistin perinteistä. Olisi varmaan ollut enemmän makua, kun olisi ollut sitä sinihomejuustoa, mutta tykkäsin siitä noinkin. Ja olihan siinä kuitenkin sitä tavallista Aurajuustoa. Noiden lisäksi oli vielä ruskeaa kastiketta. Meinasin ensin keittää myös perunat, mutta olihan noissa laatikoissa jo perunaa joten kastike sopi hyvin niiden kanssa.
 
Sen lisäksi mies teki kinkkukiusausta. Eipä sitä näin kaksin edes tarvitse mitään ihmeellisiä ruokia laittaa vaikka jouluruoista tykkäänkin. Jälkkärinä meillä on hedelmäsalaattia.

Muutamia lahjojakin sain. Pienen pyyhkeen, muutamia kynttilöitä, vedenkeittimen, shampoota ja hoitoainetta, Cupsulo Tazzaa ja Tazzaa mintiä sekä Apobasen voidetta.

3 kommenttia:

  1. Hyvää Joulunjatkoa Sinulle ♥
    Hyvin on meilläkin joulu mennyt kaksistaan tytön kanssa ilman hössötyksiä =)

    VastaaPoista
  2. Joulu on mennyt mukavasti, mutta taas niin kovin nopeasti. Levätä on saanut ja se on pääasia :)

    VastaaPoista