lauantai 6. joulukuuta 2014

Blogijoulukalenterin tekeminen

Kaikilla on varmaan omia tapoja blogijoulukalentereiden ja yleensäkin blogien postauksien tekemiseen. Itse yritän suunnitella joulukalenteria jo ennen joulukuuta. Mistä ajattelen kirjoittaa ja kirjoitan ylös aiheita. Välillä aiheet tulee mieleen vasta samana päivänä tai päättääkin tehdä jonkun tietyn postauksen vasta myöhemmin. Kuitenkin alustavasti tulee mietittyä mistä voisi postailla. Joskus saatan tehdä niin, että kirjoitan tietyn aiheen ns. joulukalenterin ulkopuolella vaikka aluksi olenkin suunnitellut tekeväni sen postauksen juurikin joulukalenteriin.

Blogijoulukalentereita on niin monenlaisia kuin on kirjoittajiakin. Osa tekee postauksia jouluisista aiheista, osa laittaa esimerkiksi joka päivä jouluisen kuvan. Osa tekee postauksia omasta harrastuksestaan tai useammasta, eikä liity millään tavalla jouluun. Itse taas teen jouluista joulukalenteria. Kirjoittelen jouluisia aiheita ja saatan kysyä niin sanotun jouluisen kysymyksen.

Tänä vuonna on ollut aika helppo keksiä aiheita vaikka aluksi mietin miten keksin mitään aiheita. Jotenkin ne on tulleet ihan luonnostaan vanhoista postauksista, netin ihmeellistä maailmasta tai yhtäkkiä vain putkahtaneet mieleen elämästä ja arjesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti