maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulua kirpparilta

Viimeksi kirpparilla käydessä tuntui, että eihän täältä löydy yhtään mitään eikä varsinkaan mitään joulujuttuja. Siellä olikin tosi monta tyhjää pöytää mikä oli mielestäni aika kummallista. Yleensä tuolla on mielestäni melkein joka pöydässä jotain. Nyt tuntui, että siellä oli vain ne niin sanotut vakkaripöydät täynnä jotka ovat olleet siellä jo vuosia ja niihin ei jaksa edes enää mennä katsomaan kun ei niissä ole koskaan mitään uutta tai ainakaan sellaista mitä itse tarvitsisin.

Löysin kuitenkin parista eri pöydästä joulukirjoja. Toisessa pöydässä kirjoja oli vain yksi, mutta toisessa useampikin. Ostin kuitenkin vain yhden tällä kertaa. Siinä pöydässä missä kirjoja oli useampi, on ollut aikaisemmin esimerkiksi joulukoristeita.
Suuri joulukirja - parhaat jouluideat 2004.

Olin jotenkin tosi yllättynyt, kun kirpparilla oli nyt paljon joulukirjoja eikä edes kovin kalliilla hinnalla. Välillä ne maksavat tosi paljon varsinkin kun ovat joulukirjoja.
Joulu joutui - Juhlatietoa, kuvia ja kertomuksia
Tämän kirjan olen aikaisemmin nähnyt ainakin kirjastossa ja ajattelin, että voisi olla kiva hankkia se kotiinkin. En muista kirjojen hintoja, mutta ei ne montaa euroa maksanut. Tämä taisi olla pöydän halvimmista päästä.

Tällä tähdellä hintaa oli 0,10e. En ensin ottanut sitä, mutta kun löysin tuon toisen tähden niin ajattelin että tämäkin olisi ihan kiva. Tähän pitäisi hankkia vaan jostain ehkä jotain nauhaa niin saisi sen roikkumaan.

Tällä hintaa oli 1e verran. Mukana tuli myös tuo nauha. Ihan jouluisia tällaiset tähdet. Mä tykkäisin itsekin askarrella tällaisia sekä jotain kransseja, mutta aina ne jotenkin jää. Noihin tähtiin voisi itsekin lisäillä jotain koristuksia.

1 kommentti:

  1. ♥onpa kivoja löytöjä! Mukavaa joulunaikaa, sehän jatkuu vielä :)

    VastaaPoista