perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 12: Joululahjat

Joululahjat

Aiotko antaa joululahjoja tänä vuonna? Itsetehtyjä vai ostettuja? Onko mitään kivoja lahjavinkkejä miehille, naisille tai lapsille?

Itse annan muutaman lahjan ja olen ne jo kaikki oikeastaan hankkinut. Joitakin pieniä juttuja lahjoista saattaa puuttua.

Tänä vuonna kaikki on ostettuja. Äiti saa minulta morttelin ja isä ruokakorin johon olen etsinyt muun muassa gluteenittomia juttuja. Siellä on muun muassa muroja, keksejä, suklaata ja lakritsia, kahvia, teetä ja glögiä sekä glögiin mantelilastuja ja rusinoita. En osaa sanoa aionko siihen hankkia vielä jotain. Jossain vaiheessa voin ottaa vielä kuvan kassista.

Miehelle ostelin eri makuisia (mm. chili ja habanero) poppareita jotka hälle voisi maistua. Hänenkin lahjastaan puuttuu vielä pari osaa. Hän tykkää tehdä kyllä itse poppareita kattilassa eikä välitä mikropoppareista. Joskus voisi myös itse tehdä maustettuja ja tulisia poppareita ja antaa lahjaksi.

On minulla mielessä vielä muutama ihminen joille voisi lahjan antaa ja annankin jos löydän jotain kivaa. En aio siitä kuitenkaan mitään stressiä ottaa. Laivalla jo katselin paria kivaa juttuja miehen äidille, mutta ne jäi hankkimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti