lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 13: jouluvalot

Aitko laittaa jouluvaloja tai oletko laittanut jo?

Itse en tiedä vieläkään. Minulla on yhdessä ikkunassa jouluvalot aina vaikka eivät päällä olisikaan. Sen lisäksi meillä on punainen joulukuusi joka on vain helppo laittaa ikkunalaudalle ja johto seinään. Sen kuvan olenkin tänne laittanut moneen kertaan.

Mä haluaisin siniset jouluvalot, mutta niitäkään en ole juuri löytänyt. Jossain oli siniset ledivalot, mutta ne oli liian lyhyet tai vastaavasti ihan liian pitkät. Mitään kovinkaan värikkäitä valoja en halua, enkä etenkään mitään vilkkujavaloja vaikka ainakin osastahan sen vilkkutoiminnon saa kai pois tai voi itse valita miten nopeasti se vilkkuu. Olen nähnyt tänä vuonna pari vilkkuvalot. Toiset niissä eivät ainakaan vilkkuneet kovin nopeasti, mutta olen nähnyt joskus sellaisiakin että ne vilkkui kamalaa vauhtia. En vain tajua miten joku voi olla sellaisessa kämpässä jossa valot koko ajan vilkkuu.

En tykkää myöskään siitä jos valoja on ihan kauheasti. Katselin tuossa vähän aikaa sitten MTV3:lta ohjelmaa nimeltä Mahtavimmat jouluvalot joka on Jenkkiläinen ohjelma. Siinä ihmiset koristelee pihansa ja voittaja palkitaan rahasummalla. Tuntuu, että niissä ei näkynyt edes koko taloa, kun valoja oli niin paljon ja pihalla ei voinut kävellä koska piti astua valojohtojen päälle. Liika on liikaa.


2 kommenttia:

  1. Amerikoissa lyödään kyllä ihan yli noissa jouluvaloissa ja koristeissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, siellä ihan tosissaan kilpaillaan naapureiden kanssa kellä on parhaimmat tai övereimmät koristeet.

      Poista