torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 18: Jälleen pohdintaa joulukorista

Aloin taas miettiä joulukorin tekemistä ja siltä kantilta mitä voisi laittaa koriin esimerkiksi miehelle, naiselle, tytölle tai pojalle tai vaikka tietyn ikäiselle ihmiselle.

Me ei tänä vuonna miehen kanssa osteta mitään ihmeellistä, mutta ajattelin tehdä miehelle myös jonkinlaisen korin lahjaksi, ehkä herkku- tai ruokakorin. Joskus olen kerännyt hälle erilaisia herkkuja popcorn -kulhoon. Tänä vuonna olen ehtinyt hänelle ostaa jo eri makuisia popcorneja mistä hän voisi tykätä. Osa on on ainakin sellaisia tulisia. Lisäksi ajattelin laittaa ainakin popcorneja joita voi tehdä kattilassa, koska sellaisista hän tykkää muttei liiemmin mikrossa tehdyistä popcorneista. Lisäksi ajattelin ostaa tai tehdä jotain chilidippiä.

Tänään katselin Lidlin mainosta ja siinä oli konjakkisinappia, ajattelin että voisin myös sellaisen hankkia ja katsoa mitä mies siitä tykkää. Oletteko muuten koskaan tehneet itse sinappia? Itse olen tehnyt kerran, mutta en ainakaan itse tykännyt. Onko kellään mitään hyviä sinappiohjeita itsellä? Olisi kiva yrittää tehdä uudelleen sinappia.

Miehelle voisi antaa lahjaksi esimerkiksi ruoka- tai herkkukorin, miehille tarkoitettuja hygieniatuotteita (shampoo, hoitoaine, partavaahto, partabalsami, deodorantti jne..), joku harrastukseen liittyvä kori, viihde (elokuvat, musiikki).

Isän ruokakori
Joulukori eli mitä erilaisia joulukoreja voisi antaa lahjaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti