keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 3: Itsetehdyt kynttilät ja muu askartelu/käsityöt


Tuli tuossa mieleen, että oletteko koskaan tehneet itse kynttilöitä? Itse en ole tehnyt, mutta olisi varmaan mielenkiintoista. Muistan, kun eräs serkkuni teki niitä paljon yhteen aikaan ja hän sitten antoi niitä lahjaksi sukulaisille. Itsekin sain hältä yhden kynttilän ja näytti kivalta.

Itsetehdyt lahjat on mielestäni kivoja ja vielä tuollaiset joita voi oikeasti käyttääkin ja niillä tekee jotain. Välillä tulee aina mieleen, että olisi itse kiva tehdä jotain, ehkä juuri käsitöitä tai vaikka kynttilöitä. Sitten se unohtuu.

Välillä on ollut myös kursseja missä voi tehdä erilaisia käsitöitä tai askarteluja. Tuntuu, että täällä niitä on tosi harvoin ja en tiedä onko tuollaisia muuallakaan enää kovinkaan paljon. Kertokaa toki jos teidän kotipaikkakunnalla tai kotikaupungissa on edelleen kursseja joissa tehdään esimerkiksi kynttilöitä tai vaikka muita käsitöitä ja askarteluja.

tags: kädentaidot, käsityöt, askartelu, kynttilöiden tekeminen, itsetehdyt kynttilät, joulukynttilät, itsetehty, itsetehty lahja, itsetehdyt lahjat, diy

2 kommenttia:

  1. Juuri eilen tein itse kynttilöitä vanhoista kynttilänjämistä - tuli kivoja! Laitan blogiin juttua myöhemmin :)

    VastaaPoista