tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulukirjat

Mä olen löytänyt tänä vuonna neljä joulukirjaa kirpputorilta. En oo tainnut aikaisemmin edes etsiä kirpparilta joulukirjoja juurikaan, mutta omasta mielestä siellä ei ole niitä kovin paljon ollutkaan. Lehtiäkin löysin tänä vuonna monta, mutta viime vuonna en löytänyt ainuttakaan vaikka etsin.Joulukirjoja on tosi paljon erilaisia ja niin uusia kuin vanhoja. Varsinkin kirjastossa on todella paljon eri jouluaiheisia kirjoja. Osa on aika tuoreita ja osa taas todella vanhoja. Tänä vuonna en kirjastosta lainannut kirjoja, mutta useampana vuotena olen sieltä niitä lainannut.


Tänä vuonna tuntui, että olisi mukava omistaa muutama joulukirja ja onneksi niitä kirpparilta löytyikin. Kirjakaupassa kävin myös katsomassa, mutta siellä niitä ei ollut kovinkaan monta. Varmasti jossain isommassa paikassa ja isommassa kirjakaupassa olisi ollutkin.


Olen löytänyt nämä kaikki kirjat samalta kirpparilta. Olisi ihana lähteä kiertämään kirppareita myös muualle. Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa olenkin joskus kiertänyt kirppareita, mutta nykyään vähemmän.


Tässä postauksessa pyysinkin ehdottamaan kirpparia ja sinne saa edelleen laittaa kirppareita jos tulee mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti