maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 8: Joulukori

Olen joskus blogissa miettinyt ruokakorin antamista joululahjaksi ja miettinyt mitä siihen voisi tulla. Tänä jouluna on tullut mieleen, että voihan sitä antaa paljon muitakin "koreja" joululahjaksi. Mieleeni on tullut ainakin sellainen mihin voisi laittaa jotain kauneudenhoitotuotteita ja siitäkin voi tehdä niin monta eri versiota. Esimerkiksi meikki- tai kynsikorin tai sellaisen mihin laittaa esimerkiksi shampoon, saippaun, hoitoainetta ja jotain rasvoja tai muita tuotteita. Mitä ikinä mieleen tuleekaan.

- Askartelu ja käsityö (askartelu- tai käsityövälineitä, kankaita, kartonkia)
- Leivonta tai ruoanlaitto
- Makeis- tai herkkukori
- Superfood, luomu
- Keräillä erilaisia juttuja esimerkiksi Ruohojuuresta, Ekolosta tai Punnitse ja säästä -kaupasta

- Kori johon on laitettu esimerkiksi itsetehtyjä juttuja (villasukat, lapaset, huivi, pipo) tai itse askarreltuja asioita.
- Viihdekorin (musiikki, jonkun elokuvan tai tvsarjan dvd, elokuvalippuja, kirjoja)

Noissakin asioissa pitäisi vaan tietää millaisista asioista lahjan saaja tykkää tai esimerkiksi millaisia tuotteita hän voi käyttää.

Millaisia joulukoreja teille tulee mieleen joita voisi antaa lahjaksi?

4 kommenttia:

 1. Olen antanut "leffakorin" eli dvd-elokuva, poppareita, karkkipussi ja jotain juomista (mehutiiviste/limupullot/siiderit tms).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi kivalta. Itselle tuli mieleen, että antaisi jonkun popcorn- tai sipsikulhon johon laittaisi herkkuja ja sitten vaikka jonkun elokuvan. Oon miehelle ostanu pari parina jouluna popparikulhot, toisessa olikin mm. sipsidippi, popcornjyviä (kun mies tykkää tehdä popparit kattilassa) ja joku popcornmauste. Itsekin voisi jonkun mausteen kyllä kehitellä mitä voisi poppareiden laittaa.

   Poista
 2. Kivoja ideoita kaikki :) Herkkukoreja olen itse lähinnä antanut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalle. Herkkukorit voi kuulostaa sellaiselta, että olis pelkkiä karkkea mutta onneksi sellaiseen voi laittaa muutakin ja terveellisetkin jutut voi olla herkkuja joillekin.

   Poista