maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukysely

Pidätkö joulusta? Miksi?
- Pidän, jotenkin ihanan rauhallista aikaa. Tykkään jouluruoista ja toisinaan on mukava kuunnella joululauluja. Toisinaan joulu kyllä ahdistaakin, mutta on siinä paljon hyvää.

Miten tahtoisit viettää joulusi? Kenen kanssa? Missä?
- Olisi ihana viettää joulua perheen kanssa, mutta en tiedä missä tänä vuonna vietän joulua. Miehen kanssa on myös kiva viettää joulua. Joskus mietin, että kavereiden kanssa joulun viettäminen voisi olla todella hienoa, mutten usko että sellaista tapahtuu koska monet varmasti viettävät joulua perheensä kanssa.

Onko sinulla joulukalenteria? Minkälainen?
- Mulla on joku kuva kalenteri, mutten tiedä avaanko sitä. Meillä on varmaan jemmassakin useampi kalenteri. Sain miehen vanhemmilta lahjaksi Cupsulo -kahvikalenterin, mutta ainakaan tällä hetkellä minulla ei ole sille mitään käyttöä koska ei ole sen merkkistä kahvikonettakaan. Miehen äiti oli luullut, että se käy meidän kahvikoneeseen. Sanoi kuitenkin, että antakaa toi vaikka jollekin kenellä on.

Pelkäsitkö pienenä joulupukkia?
- En oikeastaan. Meillä kävi joskus kotona pukki ja silloin minua vähän pelotti tai jännitti. Muuten en muista, että olisin koskaan pukkia pelännyt.

Mikä on ensimmäinen muistamasi joulu?
- Varmaankin tuo, kun meillä kävi joulupukki. Olin silloin neljän tai viiden vanha.

Missä vietät joulusi tänä vuonna?
- En osaa sanoa vielä, luultavasti ollaan ihan kotosalla. Jompana kumpana joulupäivänä ollaan yleensä käyty miehen vanhempien luona syömässä. Myös minun kotiseudullani olisi kiva viettää joulua.

Oletko ollut tuhma vai kiltti tänä vuonna?
- Kiltti tottakai :)

Mitä toivot eniten jouluksi?
Jouluruokaa ja mukavaa yhdessäoloa. Jos lahjoista puhutaan, niin uudet talvikengät olisivat kivat.

Nimeä mieluisin jouluruokasi?
Ei ole oikeastaan mieluista, tykkään monista jouluruoista. Graavilohi on kyllä yksi ehdottomista lemppareistani ja muutenkin tykkään kalasta. Haluaisin tehdä punajuurilaatikkoa (sinihomejuustolla) jouluksi.

Oletko kenties jo ostanut/saanut valmiiksi kaikki aikomasi lahjat?
- En ole ostanut vielä kaikkia lahjoja. Äidille ja miehelle olen ostanut pienet paketit, mutta isälleni en ole ehtinyt vielä. Isälle aion kerätä perinteisen ruoka- ja herkkukorin, mm. gluteenittomia lakuja ja salmiakkia aion hakea.

Mikä on sinun kaunein joululaulusi?
- Sydämeeni joulun teen on todella kaunis

Paras jouluaiheinen leffa?
- En osaa sanoa. Aika paljon olen katsellut jouluaiheisia elokuvia. Tonttu Toljanterin joulumieli on ihan mukava. Joulutarina on pitänyt katsoa monta kertaa, mutten ole saanut aikaiseksi.

Paras joulumuisto?
- Varmaan jotkut lapsuuden lahjat on olleet mukavia ja joulut mummolassa. 2004 ei ollut kauheasti joulumieltä ja olinkin reissussa silloin. Menin tätini luokse kylään ja oli jotenkin ihanaa kun ei ollut mitään jouluhössötystä. Tädilläni oli kyllä jouluruokaa.

Mitä joulussa odotat eniten?
- Samaa kuin tuossa mitä toivet eniten jouluksi -kohdassa.

Minkälainen joulukuusi teillä on?
- Valkoinen tekokuusi ja pienempi vihre. Itse tykkäisin kyllä ihan aidostakin kuusesta.

Osallistutko salaiseen pikkujoululahjojen vaihtoon koulussa tai työpaikalla?
- En ole osallistunut.

Onko sinulla pikkujouluja tiedossa?
- On vielä yhdet pikkujoulut. Yksissä pikkujouluissa olin jo viikko sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti