keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joululehtiä monipuolisesti

Jälleen kirpparilta on löytynyt muutamia joululehtiä. Nämä on itseasiassa kahdelta eri kerralta ja ajattelin ne postailla näin yhdessä. Olen löytänyt pari jouluista askartelulehteä, ruokalehden, terassilehden joulunumeron ja Kotilieden lehden joka ei ole joulunumero, mutta jossa on jouluisia aiheita. Lehdissä on varmasti monia mielenkiintoisia aiheita ja jouluisi kuvia.

Askartelulehtiä minulla ei ole aikaisemmin ollut ollenkaan joten kiva, kun niitäkin löytyi kirpparilta. Huomaa kuitenkin, että niistä pyydetään paljon enemmän kuin muista joululehdistä tai yleensäkin lehdistä kirpparilla. Monesti ihan tavallisista lehdistä kirpputoreilla pyydetään 0,10-1e, kun taas jouluisista pyydetään 2-3e, onneksi olen löytänyt niitäkin halvemmalla. Riippuu toki siitäkin paljon ne ovat alunperin maksaneet, mutta kirpparilla en välttämättä vanhoista lehdistä lähde montaa euroa maksamaan.

Taika 2011
Taikalehdessä on kivoja askartelumalleja
Sinä osaat 2004
Joululehti kädentaitajille
Terassi 2014, Tunnelmallinen joulunumero
Terassin sisustamista ja valaisemista jouluisaksi

Maku 2014
Herkuttelijan joulu

Tästä ei ole kuin pari päivää kun itse mietin, että voisin kokeilla inkivääriglögiä. Tykkään kokeilla eri mausteita esimerkiksi glögissä, simassa ja piparkakuissa. Piparkakuista tykkään kyllä ihan perinteisinäkin, mutta ajattelin että miehelle voisi maistua chilipiparit.
Kotiliesi 2010
Leivontaa, lahjavinkkejä, joulukoti Porvoossa

Oletko ostanut tänä vuonna joululehtiä? Uutena kaupasta vai käytettynä kirpparilta?

Itsehän olen siis löytänyt pari ihan uutta lehteä kirpparilta ja joitain vähän vanhempia. Kaupasta olen uutena ostanut yhden ja yksi tuli tilaamana postilaatikkoon.

2 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä olet jälleen kerran tehnyt :)
  Itsekin ihmettelen usein noita hinnoitteluja kirpputoreilla. Oma taktiikkani ainakin on, että myyn mieluummin paljon halvalla (ja samalla pääsen eroon niistä tavaroista.. siksihän ne kirppikselle veinkin) kuin raahaan kamppeet takaisin kotiin kaappien täytteeksi.

  Olen ostanut tänä vuonna vain yhden joululehden. Eli eilen päädyin ostamaan Koti ja keittiö -lehden jouluisen numeron. Ja tilannuthan olen ne Kaikkien aikojen joulu & jouluherkut lehdet. Kovasti kyllä selailen joululehtiä kauppareissuilla, mutta jostain syystä en nyt sitten ole malttanut niitä ostaa. Kirpputoreilta en ole löytänyt oikein joululehtiä tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans miettinyt tuota Koti- ja keittiö -lehden ostamista ja jonkun toisen joululehden myös. Viime vuonna laskin Sittarissa monta joululehteä siellä on ja menin jopa laskuissa sekaisin. Pääsin johonkin vähän reilu pariin kymmeneen. Kotimaisia lehtiä oli aika paljon, mutta niiden lisäksi myös ainakin ruotsin ja englannin kielisiä.

   Itse kans ihmetellyt tuota hinnoittelua kirppareilla, välillä näkee ihan uskomattomia hintoja. Esim. muutamankin kerran nähnyt kulahtaneita huppareita 45e hinnalla. Täällä on ainakin pari pöytää jossa on aina samat tuotteet ja ihan tajuttoman korkeilla hinnoilla ja samat myyjät on siellä vuodesta toiseen. Suht hyvin osaa vältellä noita pöytiä nykyään.

   Poista