tiistai 30. joulukuuta 2014

Minkä värinen joulu oli tänä vuonna?

Minkä värinen joulu teillä oli tänä vuonna? Musta tuntuu, että meillä oli melko väritön joulu. Kuitenkin tykkäsin tänä vuonna valkoinen + joku muu väri -yhdistelmästä. Esimerkiksi valko-puna, valko-violetti tai lila sekä valko-sininen tai valko-musta -yhdistelmästä. Tai sitten oikein kirkkaan punaisesta väristä. Osaksi siis aika perus joulun väreistä. Osalle taas musta ei kuulu ollenkaan jouluun. Minun mielestäni se kuitenkin sopii esimerkiksi valkoisen, punaisen tai vaaleanpunaisen kanssa.

Tähän jouluun voisi sopia myös todella monet siniset tai vihreän sävyt, tummansininen, turkoosi, sinivihreä.

Itsellä ainakin nuo joulun värit muuttuvat joka vuosi. Viime vuonna tykkäsin kovasti pinkistä tai pinkki-mustasta. Viime vuonna tykkäsin sinisestä jouluvaloissa, tänä vuonna olisin tykännyt joulupalloissa. Kumma ettei sen värisiä palloja oikein löytynyt.

tags: joulun värit, värikäs joulu, väritön joulu, värejä jouluun

1 kommentti:

  1. Meillä joulu oli valkoinen, punainen ja kultainen. Joulukukat valkoisia ja punaisia. Joulumatot keittiössä punaisia, jouluverhot valkoiset pienillä sydämillä koristeltuina, valkoisia liinoja pöydillä, olohuoneen viidessä erkkeri-ikkunassa isot kultaiset koristeet sekä punahelmaiset enkelit seisovat osin valkoisella pumpulilumella (meidän satumaailma) ja joulukuusessa kultaa ja punaista.

    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista