maanantai 15. joulukuuta 2014

Piparkakkukissa

Tuli tuossa mieleen kysymys, että oletteko näheet jossain kissa -piparkakkumuotteja? Itse en ole, yritin netistä jotain katsoa ja siellä näkyi muutamia. Missään kaupassa en kuitenkaan muistaakseni ole sellaisia koskaan nähnyt. Tämä asia tuli mieleen automatkalla, kun palasin lomareissulta kotiin. Ostin uusia piparkakkumuotteja H&M Homesta ja Clas Ohlsonilta.

Ajattelin, että kissamuotti olisi kiva antaa lahjaksi vaikka miehen äidille tai tehdä itse kissan mallisia pipareita.

tags: pipari, piparkakku, kissa, piparkakkumuotit, muotti, muotit

6 kommenttia:

 1. Minä vasta ostin meidän kylän päivittäistavarakaupasta kissa piparimuotin. :)
  Löytyy myös Robin Hoodista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin viikonloppuna Oulussa, mutta eilen tuli vasta mieleen että onkohan tuollasia missään. Harmi etten hoksannut aikaisemmin katsoa kun kiertelin siellä eri kauppoja.

   Poista
 2. Halpa-hallista löytyi meidän kissamuotti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävinkin lauantaina Halpa-Hallissa Oulussa ja muissakin "sekatavarakaupoissa", harmi ettei silloin vielä tullut mieleen nuo piparkakkumuotit. Pitääpä käydä katsomassa jos Halpa-Halli osuu kohdalle, kun täällä ei sellaista ole.

   Poista
 3. Täältä löytyy vaikka mitä eläimiä, ja tilattua saa netin kautta ympäri Suomen http://www.confetti.fi/epages/Confetti.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Categories/%22KEKSI-%20JA%20PIPARIMUOTIT%22/El%C3%A4imet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tuossa olikin aika paljon samanlaisia muotteja kuin mitä katselin jo eilen Chez Mariuksen verkkokaupassa. Tuo koirantassu olisi aika hauska.

   Poista