keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Siniset joulupallot?

Tuntuu, että siniset joulupallot olisivat hävinneet kuin taivaan tuuliin. En ole löytänyt mistään kaupasta tummansinisiä joulupalloja. Olen kiertänyt todella monta kauppaa ja tämän joulun joulupallojen väri tuntuu olevan punainen, kultainen ja hopea. Niitä löytyy todella monista kaupoista ja joissain kaupoissa on ollut pelkästään niitä.

Tummansiniset olisivat aivan ihanat, kun haluaisin koristella sellaisilla joulukuuseni. Olen kuitenkin ostanut alennusmyynneistä muun värisiä palloja ja pahvisia joulupukki -koristeita. Itseasiassa en ole ehtinyt vielä katsoa onko ne joulukoristeita vai pakettikortteja. Kuitenkin ne näyttäis ainakin sopivan myös joulukuuseen vaikka pakettikortteja olisivatkin.

Mihin ovat kadonneet siniset joulupallot? Oletko nähnyt tänä vuonna sellaisia kaupoissa ja missä?

8 kommenttia:

 1. Juu, saman ongelman edessä täälläkin ollaan. Haluaisin löytää ihan "kaikenvärisiä" joulukoristeita ja nimen omaan myös noita sinisiä. Netissä myydään joitain, mutta tulevat postikuluineen aika kalliiksi. Ajattelin itse tehdä paperimassapalloista siten, että päällystän haluamillani kiiltävillä papereilla. Saa sitten sen värisiä kuin haluaa. Tosiaan omituista, kun valmiina ei mistään ns. normimarketista saa.. Toivottavasti löydät jostain! Terv. Tonttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan yrittää vielä netistä etsiä tai sitten vaan ahkerasti kiertää eri kauppoja ja kirppareita.

   Poista
 2. Täältä löytyisi jotakin http://www.lohikari.fi/tuotteet/191/somisteet
  Toivottavasti vielä ehtisi jouluksi, jos tuolta tilaa :)
  T. Tonttu

  VastaaPoista
 3. Palloista saa oikean värisiä akryylimaalilla; jos kiiltävää haluaa niin pallot voi lakata askartelulakalla.
  Kuvioita palloihin saa mm. tarroilla. Itse haen sinisiä palloja lähinnä kirppareilta; ihmiset taitavat ostaa niitä ja päättävät sitten antaakin pois; niitä on välillä eniten myytävänä. Pallojen hinnat on kirppareilla yleensä 10-50 senttiä kpl, riippuen kunnosta ja koosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joskus koitain palloja ostanut kirpparilta. Täällä oli jotain sinisiä palloja, mutta niitä taisi olla vaan pari ja samassa paketissa oli muitakin värejä. Sitten ne oli vielä kalliimpia kuin alkuperäinen hinta (paketissa oli siis alkuperäinen hinta ja se mitä palloista pyydettiin.)

   Poista
 4. Nyt kipin kapin LIDLiin katsomaan jospa siellä olisi sinisiä pallo paketteja vielä tarjolla! Tai vaikka soittelet lähimpiin liikkeisiin ja kyselet löytyisikö vielä mahdollisesti jostain.
  Pari viikkoa sitten ostin itse nimenomaan sinisiä, isoja paketteja jotka sisälsivät neljää erilailla pintakäsiteltyä palloa.
  Hinta vitosen paketti!
  Joskus sitä vaan osuu paikalle juuri oikeaan aikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä katsomassa. Lidlistä ei ainakaan viimeksi löytynyt oikein mitään, kun kävin katsomassa.

   Poista