tiistai 2. joulukuuta 2014

Tumman suklaan lumous

Ostin jonkun aikaa sitten Lidlistä tällaista Fazerin Winter edition -suklaata ja mulla tuli siitä heti joulu mieleen. Ja tämä voisikin olla melkein christmas edition. Juuri äsken maistoin muutaman palan ja oli ihan hyvää. Omena maistui jännästi. Yleensä tumma suklaa on mulle vähän liikaa, mutta tässä se maistui kivasti. Omenasta jää sellainen kiva jälkimaku suuhun.

Seuraavaksi ajattelin kokeilla jotain Fazerin joulusuklaata, kaupassa näin piparkakun makuista ja toisessa piparkakkua ja hedelmäpaloja. En muistaakseni ole koskaan aiemmin niitä maistanut vaikka nuokin näyttävät olevan markkinoilla jo useamman vuoden.

Mulle maitosuklaa on nykyään ihan liian makeaa ja tuhtia joten sitä tulee enää harvemmin syötyä, mutta tämä tummalla suklaalla oleva ei ole karvas tai kitkerä minun makuuni niin kuin monet muut tummat tuntuvat olevan.

Oletko törmännyt hyvään tummaan suklaaseen ja mihin?

tags: winter edition, Fazer, xmas, christmas, apple, caramel, krokant, hazelnuts, tumma suklaa, dark chocolate, made in finland, hasselpähkinä, omena, karamelli, suklaa, chocolate, joulusuklaa, christmas chocolate, sisältää pähkinää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti