perjantai 19. joulukuuta 2014

Uudet piparkakkumuotit

Sunnuntaina poikettiin matkalla Kuopion Matkukseen jossa käytiin ensin kiertämässä Ikea läpi eikä tullut ostettua mitään. Meillä oli aika kiire koska kello oli jo melko paljon ja kaupat olivat menossa kiinni. Halusin kuitenkin tarkistaa Ikean jouluvalikoiman. Ehdin kuitenkin ostoskeskuksen puolellakin kiertää muutaman kaupan. Tarkoitus oli käydä pikaisesti Clas Ohlsonilla, mutta tuli käytyä myös Tigerissa ja H&M Homessa.

Tigerista lähti mukaan joulukalenteritarroja. Tarkoitus olisi laittaa ne yhteen joulukalenteriin josta on lähtenyt vanhat numerot, mutta voi olla ettei nuokaan kovin hyvin pysy joten voi olla, että ne menee ihan muuhun käyttöön.

Clas Ohlsonille menin katsomaan joulupalloja, mutta sieltä lähtikin mukaan aikaisemmin netissä katsomani piparkakkumuotit. Erityisesti tuo lumiukko on mielestäni kiva. Paketilla hintaa noin 5e.


Näitä H&M Home -muotteja olin myös aikaisemmin katsellut netissä ja erityisesti näistä oli kivoin tuo viiksimuotti. Koiramuotista tulikin mieleen kissamuotit ja niiden perään kyselinkin Piparkakkukissa -postauksessa. Olisi kiva löytää ainakin yhdelle kissaihmiselle kissa-aiheinen piparkakkumuotti tai joku muu kissajuttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti