torstai 1. tammikuuta 2015

Joulusuklaat

Tuli tuossa taas joulusuklaat mieleen, kun tuli ihan hirveä Wiener nougatin himo ja eihän mulla tietenkään sitä ole eikä kaupatkaan ole tänään auki. Mitä joulumakeisia te olette tänä vuonna syöneet? Mä en itseasiassa ole syönyt kovinkaan monia. Muutamia DaCapo Cappucinoa muutaman palan, Wiener nougatia ja Brunbergin joulusuukkoja (puolukka-karpalo).

Wiener nougatia syötiin jo ennen joulua, joululahjaksi saatiin miehen vanhemmilla valita makeisia ja otettiin Wiener nougat -rasia. Sen jälkeenkin haettiin vielä yksi rasia. Ne on vaan tosi hyviä. En edes juurikaan välitä suklaasta varsinkin jos ne on tosi makeita, mutta Wiener nougat on vaan tosi hyvää. Ne oli jo lapsena lemppareita.
Muita suklaita ei sitten olekaan juuri tullut syötyä eikä saatu muita suklaita lahjaksi. Joinain vuosina suklaata on tullut lahjaksi ihan liikaakin. Varsinkin ihan peruskonvehteja.

Pari suklaalevyähän toin laivalta meille jouluksi ja yhtä Fazerin tummaa suklaata olen maistellut ja sekin oli tosi hyvää. Postaukset: Joulua suklaan muodossa ja Tumman suklaan lumous


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti