lauantai 18. heinäkuuta 2015

Joululaulukirja

Edellisestä ns. oikeasta postauksesta onkin jo tovi vierähtänyt joten onkin aika päivitellä tänne vähän kuulumisia. Olen kirppareita kiertänyt ja ostanut muutaman joululehden tai lehtiä joissa on jouluaiheisia sekä pikkujouluaiheisia juttuja. Niiden takia en kuitenkaan nyt tullut kirjoittamaan postausta vaan tämän takia:


Kävin eilen kirjaston poistomyynnissä ja löysin tämän Suuri toivelaulukirja joululauluja -kirjan hintaan 0,50e. Tämä pisti heti silmääni ja oli pakko ostaa itselle. Kirja on vuodelta 1998. En tiedä milloin tämä on tullut kirjastoon, mutta on ihan hyvässä kunnossa.

Siellä oli jotain jouluaiheisia lehtisiäkin, mutta ne jätin tällä kertaa muille. Jos niitä on vielä seuraavalla kerralla jäljellä, voisin yrittää hankkia niitäkin vielä itselleni.

4 kommenttia:

 1. Ihana laulukirja, Kerrotko minkä kaikkien joululaulujen sanat sieltä löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tähän viitsi kaikkia lauluja laittaa, kun noita on aika paljon. Tuossa on kuitenkin näitä ns. perinteisiä joululauluja ja osa myös esimerkiksi englanniksi tai ruotsiksi. Todella paljon myös sellaisia kappaleita, mitä en oo itse ikinä kuullutkaan tai en ainakaan muista.

   Huomasin tuossa nettiä selatessa, että Suuri toivelaulukirjassa on ainakin toinenkin joululaulukirja, nimeltään Parhaat joululaulut joka on tuoreempi kirja kuin tämä minun ostamani.

   Poista
 2. Oi ihana kirja. Minullakin on yksi hyvin vanha joululaulunuottikirja, mutta se on paljon ohuempi kuin tuo sinun ostama. Joululaulut ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli kirjastossa muitakin joululaulukirjoja myynnissä mutta olivat tosiaan vielä vanhempia kuin tuo minun ostamani.

   Poista