perjantai 31. heinäkuuta 2015

Joulusuklaamuotteja

Vähän aikaa sitten tutkiskelin Clas Ohlsonin nettikauppaa ja vastaan tuli tällaisia jouluisia suklaamuotteja. Piti heti laittaa tilaukseen, kun nuo on niin kivan näköisiä. Vähän ihmettelin, kun oli jo tähän aikaan joulujuttuja, mutta siellä näkyi olevan jotain muitakin joulujuttuja. En sitten tiedä onko ympäri vuoden.
Tuli heti mieleen, että voisi vaikka tehdä joululahjaksi tuollaisen suklaalajitelman. Toisaalta harmitti, että tuli tilattua vain yksi paketti ja voi tehdä vain yhden aina kerrallaan tietynlaisia suklaita.
Eilen tuli mieleen, että noista olisi hauska tehdä joulukalenteri. Jollain tietyllä muotilla voisi tehdä useamman ja esimerkiksi joulupukkisuklaan voisi laittaa viimeiseen luukkuun. Ja jos löytäisi vielä erilaisia jouluaiheisia muotteja, voisi jokaiseen luukkuun tehdä oman suklaansa.
Mielestäni tuo paketti on kaunis ja miksei tuollaista voisi antaa vaikka joululahjaksi itsessäänkin jollekin joka tykkää joulusta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä!! :) Tää oliskin aika kiva lahja laittaa jollekin suklaan ystävälle ja laittaa mukaan muutama suklaalevy, niin voisi sitten vaikka samantien tehdä suklaata. ;)

    VastaaPoista