tiistai 29. syyskuuta 2015

10 pientä joululahjavinkkiä

Ajattelin tehdä tällaisen pienen joululahjavinkkeihin liittyvän jutun. Suurin osa jutuista maksaa alle 10e, osa taas alle 20e. Esimerkiksi huhmareesta olen itse maksanut 19,90e, mutta olen nähnyt tuota samaa myytävän noin 20-40e. Osa varmasti toimii myös esimerkiksi pikkujoululahjana.

 Gluteenittomia pipareita, toki myös tavalliset piparit voivat olla mieleinen lahja jollekin. Myös itsetehdyt piparkut ovat varmasti mainio ja mieluinen lahja.
 Tangle Teezer Aqua Splash tai Invisibobble -hiusrinkuloita
Tangle Teezer -harja on ollut suosittu jo pitkään, itsellä on ollut nyt eniten käytössä tuo suihkussa käytettävä Aqua Splash. Käytän myös Invisibobble -rinkuloita usein. Niitä löytyy todella monessa eri värissä.
 Tykkää/Ei tykkää -leimasimet. 
Näitä olen nähnyt ainakin netissä joissain nettikaupoissa. Itse ostin tämä Jyväskylästä SurpriseMe -nimisestä lahjatavarakaupasta joka sijaistsee Forumissa.
Punainen puhelinpankki jonka sisällä on toffeeta.
Ainakin laivalla olen nähnyt näitä.
 Huhmare.
Itselläni on Jamie Oliver -huhmare ja sellaisen ostin myös äidilleni viime vuonna Stockmannin Hulluilta päiviltä. Näitä löytyy ihan tavallisista tavarataloista.
 Minilämpötyynyt tai miksei isompiakin.
Näitä oon nähnyt ihan tavallisissa tavarataloissa.
 Nordqwist -muumitee.
Tämä tee on kofeiinitonta, mutta Muumiteetä löytyy myös esimerkiksi sinisessä paketissa. Kaikki hauska on hyvää vatsalle ;).
 Roosanauha -tuikkuja
 Suklaalevymuotti, itse sain tämän viime vuonna mieheltä syntymäpäivälahjaksi.
Netistä löysin tätä ainakin Chez Marius -nettikaupasta.
Iloleipuri, kakkutikkarimuotti. 
Löytyy ihan tavallisista tavarataloista ja sekatavarakaupoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti