lauantai 19. syyskuuta 2015

Kaikkien aikojen joululehti

Tänä vuonna kaikkien aikojen joululehti ilmestyy 21.10 ja Kaikkien aikojen jouluherkut ilmestyy 11.11.

Tilasin Kotivinkin joululehden pari vuotta sitten ja viime vuonna se muuttui/vaihtui Kaikkien aikojen joululehdeksi ja jouluherkut -lehdeksi. Itse olen siis kestotilaaja.

Tykkään tosta kun laskun mukana tulee vähän vinkkiä siitä mitä tulevissa lehdissä on. Itseä kiinnostaa jouluherkuista ainakin gluteenittomat leivonnaiset koska meillä on suvussa keliakiaa ja tykkään toisinaan tehdä gluteenittomia leivonnaisia, niin makeita kuin suolaisiakin.

Alla muutamia aiheita jotka itseäni eniten kiinnostaa kummassakin lehdessä:

Kaikkien aikojen joulu:
- Pienen budjetin joulu
- Yli 100 täsmälahjaideaa
- Herkulliset ruokalahjat purkissa
- Vanhasta uutta helposti

Kaikkien aikojen jouluherkut:
(- Gluteenittomat leivonnaiset)
- Uudenlaiset joulujuomat
- Kaikista paras aattopöytä
- Täydelliset kasvisherkut
- Lappi-henkinen joulu

Tilaatko itse kyseistä lehteä tai jotain muuta joululehteä? Mitä?

4 kommenttia:

 1. Mulle tulee myös kestotilauksena nämä, mutta koska lasku tuli suoraan verkkopankkiin, en saanut tuota ennakkomainosta. No onneksi täältä netistä näkee. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, ihan tässä jo odottaa, että tämän vuoden lehdet alkaisi ilmestyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu muuten aina, että varsinkin tuo jouluherkut -lehti ilmestyy aika myöhään. No onneksi on vanhoja joululehtiä joista voi etsiä vinkkejä. Eilenkin törmäsin kirpparilla yhteen joululehteen, mutta mulla taisi olla se jo eikä tullut nyt ostettua. Vaikka kyllä niille kaksoiskappaleillekin aina käyttöä löytyy vaikka askartelun muodossa.

   Poista
 2. En ole koskaan tilannut joululehtiä.olen aina ostanut kaupasta ja kirpputoriltakin olen löytöjä tehnyt.Kaapissani on iso pino erilaisia joululehtiä.Niitä on ihana lukea joka vuosi uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin tuon lehden pari vuotta sitten, kun löysin jonkun tarjouksen ja siitä asti olen ollut kestotilaaja.

   Itse myös kirpparilla tutkin lähes kaikki lehti pinot jos sattuisi löytymään jouluaiheisia lehtiä. Ihmettelin joskus muutama vuosi sitten, kun kirpparilta ei vain löydy joululehtiä ja viime vuonna taas löysin niitä isot pinot jopa tosi halvalla. Parhaimpia ohjeita ja vinkkejä voisi laittaa vaikka johonkin ylöskin, mutta kiva kaivaa nuo lehdetkin aina uudelleen esille.

   Poista