perjantai 4. syyskuuta 2015

Seitsemän kysymyksen jouluhaaste

Löysin tällaisen jouluhaasteen ja olen varmasti näihin kysymyksiin aikaisemminkin vastannut. Haasteessa on tarkoitus vasta seitsemään jouluun liittyvään kysymykseen.

Mikä tuoksu kuuluu jouluusi?
- Piparin, erilaisten jouluisten mausteiden, glögin ja joulukuusen tuoksu

Lempijouluruokasi, joka ei saa puuttua pöydästä?
- Kalapöytä, erityisesti graavi- ja uunilohi. Itse tykkään muutenkin jouluruoista ja on ihana syödä jouluna hyvin. Vaikka tykkään tehdä itsekin jouluruokia, on myös ihana päästä joskus valmiseen pöytään. Siksi tykkään esimerkiksi sellaisista pikkujouluista joissa saa yleensä jouluruokaa.

Herkkusi, jota täytyy joka joulu saada?
- Erilaiset pasteijat, piparipilvi -juustokakku

Mieluisin joulujuomasi?
- Glögi tai rusina-omena-kanelitee

Mikä joulukoriste on erityisen tärkeä tai merkityksellinen?
- Ei hirveästi ole sellaista, mutta tykkään esimerkiksi vanerisesta? joulukuusesta jossa on valot. Lapsuudesta minulle on jäänyt vanerinen tonttu jonka pappani on minulle antanut.

Mikä joululaulu tuo joulutunnelman?
- Vesa-Matti Loiri - Sydämeeni joulun teen. Tykkään myös monista muista joululauluista, mutta tuo on ollut jo vuosia suosikkini. Voisin joulun aikaan tehdä tänne tai musiikkiblogiini jouluisen soittolistan.

Kerro jokin lahja lapsuudestasi/nuoruudestasi joka on jäänyt mieleen?
- Mieleen on jäänyt muun muassa käsin veivattava jäätelökone joka on edelleen äidilläni tallessa, mutta siitä puuttu joku osa. Lapsena sain myös violetin My Little Pony -tallin.

tags: jouluhaaste, joulukysely, kysely, haaste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti