lauantai 26. syyskuuta 2015

Tällä hetkellä odotan... -haaste

Tuli mieleen tällainen jouluhaaste jossa pitää miettiä mitä odottaa tällä hetkellä. Kaikkien juttujen ei tietenkään tarvitse liittyä jouluunkaan, mutta itselle tuli muutama jouluaiheinen asia mieleen.

- Joululehtien ilmestymistä kauppoihin ja toki tilaamani lehden kolahtaminen postilaatikkoon. Kirpparilta olen ostanut jonkun verran erilaisia joululehtiä muun muassa viime vuodelta.

- Joulutapahtumia, olisi ihana päästä käymään joillain joulumarkkinoilla tai messuilla. Myyjäisiin olisi myös mukava päästä.

- Pikkujouluja. En tosin osaa edes sanoa onko meillä tänä vuonna mitään pikkujouluja. Olisi kiva päästä näkemään tuttuja. Tykkään myös niin sanotuista kotipikkujouluista.

- Jouluruokaa. Jouluruokaa on ihana syödä esimerkiksi jo pikkujouluissa ja sitten tietty jouluaattona ja -päivänä. Jouluruoka on jotenkin ihanan simppeliä, mutta silti todella maistuvaa.

- Uusien lahjapapereiden ilmestymistä kauppoihin. Minulta varmaan löytyy kaapistakin paperia, mutta tykkään myös tutkiskella joka syksy uutta valikoimaa.

Mitä sinä odotat esimerkiksi joululta tai tältä syksyltä?tags: jouluhaaste, jouluisia haasteita, joulukysely, kysely, haaste2 kommenttia:

  1. Odotan myös joululehtiä ja myyjäisiä. Tänä vuonna pääsen ehkä myös markkinoille, sitäkin odotan. Odotan myös, että pääsee ostamaan joulukalenterin sekä täyttämään meidän sukkakalenteria. Tässä ihan vaan muutamia, mitä odotan :D

    VastaaPoista
  2. odotan joululehtien ilmestymistä kauppoihin! Ja joulutavaroiden ilmestymistä kauppoihin! odotan myös että saan paketoida lahjoja!
    Ja tietenkin jouluruokaa ja lasten ilo jouluaattona!

    VastaaPoista