perjantai 23. lokakuuta 2015

GB Glace pepparkaka sandwich

GB Glace
Piparkakku Sandwich -jäätelö

Löysin pari päivää sitten tätä GB Glacen jäätelöä kaupan pakastealtaasta. En tiedä miksi yleensä kirjoitetaan, että löytyy kaupan pakastealtaasta koska siellähän ne jäätelöt aina on. Muutenhan ne sulaisi. Jäätelön keksit on piparkakkua ja jäätelö on ihan vain tavallista vaniljajäätelöä. En tiedä onko tätä ollut aiemminkin Suomessa myynnissä, mutta itse en ole ainakaan aiemmin nähnyt joten piti ottaa maisteluun. 

Miehen mukaan piparkakkukeksi maistui ihan vain piparkakkutaikinalle. Tän tyylisissä jäätelöissä tykkään, että se on hieman sulanutta ja keksi pehmeää. Esimerkiksi joskus olen syönyt tän tyylisen jäden missä keksi oli aivan kovaa enkä tykännyt yhtään. 

Olen miettinyt kuinka jouluksi voisi tehdä itsekin piparkakku -sandwichejä. Piparkakkuhan voi olla oikeastaan minkä mallinen tahansa, tosin joissain malleissa pitää muistaa se, että kun niihin laitetaan väliin jäätelöä ja piparkakut vastakkain, täytyy esimerkiksi eläinpiparkakuissa naaman ja vartalon näyttää samaan suuntaan. Kun taas vaikka sydänpipari on kummaltakin puolelta saman mallinen.

Hirvimuotilla en ehkä lähtisi kokeilemaan, kun se on niin iso, mutta sellaiset ns. normaalikokoiset piparit on tähän varmasti ok. Sisälle laittaisin ehkä vaniljajäätelöä tai jäätelöä oman maun mukaan. Joko kaupan jäätelöä tai itsetehtyä.

Itsetehdyt sandwich -jäätelöt voisi olla yksi joulun ajan jälkiruoka tai muu herkku.

Minkä makuista jäätelöä sinä laittaisit piparkakkujen väliin? Ja minkä mallisen piparkakun valitsisit?

tags: Winter, piparkakku, GB Glace, jäätelö, gingerbread, pepparkakor, pepparkaka, sandwich

2 kommenttia:

  1. Mistä kaupasta täyä löysit? Oon koittanu ettiä ja mistään ei taho löytyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Citymarketissa ja S-marketissa olen tätä nähnyt. Ainakin S-marketissa olen nähnyt viime aikoinakin, vaikka luulisi olevan sesonkituote.

      Poista