torstai 29. lokakuuta 2015

Glögi- ja piparitorstai + lahjavinkki


Ajattelin viettää tänään glögi ja pipari -torstaita. Olisi kiva joskus viettää oikeasti sellaista päivää vaikka kavereiden kanssa. Kutsua kavereita kylään glögille tai mennä kavereiden luokse. Pikkujouluihin glögi ja piparit myös sopii todella hyvin. Onko teillä tänä vuonna pikkujouluja tai oletteko jo olleet sellaisissa? Itse en ole ollut vielä, mutta on ainakin parit pikkujoulut. Tosin yksiin ei ainakaan päästä osallistumaan.

Itse tykkään myös kotipikkujouluista. Kiva olla vain tuttujen ja kavereiden kesken. Pari vuotta sitten olin sellaisissa kotipikkujouluissa jossa saimme niin sanotut salaiset joululahjat eli ei tiedetty kenen lahjan saimme. Paitsi, että mies ja hänen veljensä sai kummatkin lahjat yhdeltä pariskunnalta.


Mies löysi Lidlistä vohvelikirjan ja tuolla oli monia vohveli, kreppi- ja ohukaisohjetta. Pakko ainakin paria kokeilla. Löytyy sieltä myös muutamia ohjeita esimerkiksi vohveleiden päälle. Varmasti myös oiva lahja leivonnaista tai vohveleista diggaaville.

2 kommenttia:

  1. Perheen kanssa vietetään pikkujoulua kotona.
    Kivalta näyttää tuo vohveli kirja!

    VastaaPoista
  2. Siellä on kyllä kivoja ohjeita. Meiltä löytyy vohvelirauta, tosin ei oo tullut nyt hetkeen käytettyä. Ostin myös Lidlistä jokin aika sitten silikoniset vohvelimuotit.

    VastaaPoista