perjantai 30. lokakuuta 2015

Joulupalloja metsästämässä

Mä kävin tänään kiertämässä monta eri kauppaa, mutten löytänyt (mieleisiä) joulukoristeita. Tai siis monia nättejä joulukoristeita varmaan oli, mutta yritin vain katsella sinisiä joulupalloja enkä löytänyt. Bauhaus oli melkein ainoa jossa oli vähän sinertäviä joulupalloja.

Kiersin Tampereella Nekalan Löytöliiterin, Ikean, Lielahden Löytytavaratalon (josta ostimme joulukortteja), Partolassa Bauhausin ja HongKongin sekä Turtolassa Kodin1.

Lempäälässä kävin Kuljun kartanossa ja Ideaparkissa kiersin läpi MiniManin, Tokmannin ja Clas Ohlsonin.

Varmasti monta paikkaa jäi myös kiertämättä, mutta eiköhän tuossakin ollut jo kivasti. Ideaparkissa olisi varmasti ollut vielä monta paikkaa jossa olisi ollut ainakin jonkinlaisia koristeita.

Pitää kai se todeta, että nykyään ei taida olla enää sinisiä joulupalloja. Ainakaan sen sävyisiä mitä itsellä on mielessä. Punaisia, kultaisia ja hopeisia kyllä löytyy. Ja sitten joitain muita värejä kuten valkoista tai beigeä. Tai jotain mitkä on koristeltu.

Onko teillä joku suosikkiväri joulupalloissa ja muissa koristeissa ja oletteko löytäneet kivan värisiä joulukoristeita?

Seuraavaksi pitäisi varmaan alkaa kiertelemään eri kirppareita jos ihmiset olisivat sattuneet laittamaan omat joulupallonsa myyntiin. Olen myös tehnyt postauksen jossa voi suositella kirpparia tai kirppareita: Suosittele kirppareita

Tässä postauksessa voi myös suositella eri kauppoja josta voisi löytyä kivoja joulukoristeita. Ajattelin huomenna vähän jatkaa tästä samasta aiheesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti