lauantai 17. lokakuuta 2015

Kaupan hyllyillä näkyi jo joulu

Joko olette törmänneet joulujuttuihin kaupassa? Itse törmäsin perjantaina muutamaan joululehteen. Oiskohan yksi ollut Joulun käsityöt tai joku vastaava ja toinen ulkomainen joululehti. Ainakin paikallisessa Citymarketissa oli myös jo joulukoristeita. Lähinnä punaisia ja valkoisia, mutta joulupalloissa oli myös kultaisia ja hopeisia. Joulun perusvärithän ne on, mutta osa kaipaa muitakin värejä jouluksi.

Tuntuu nykyään, että muun värisiä ei kaupoista juurikaan löydy. Erityisesti kaipaisin sinisiä joulupalloja. Ehkä jostain sekatavarakaupoista voi löytyäkin ja esimerkiksi Bauhausissa oli jotain sinisiä viime vuonna. En ole kuitenkaan kaupasta löytänyt omaan makuun sopisia sinisiä palloja. Itse haluaisin mattapintaisia, hieman ehkä sähkönsinisiä joulupalloja.

Viime vuonna ostin muutaman sinisen joulunauhoja, mutta muuten on tullut tosi vähän sinisiä juttuja nykyisin vastaan. Saa vinkkailla jos löytyy jostain.

Oon mä hieman nähnyt myös muita joulujuttuja tänä vuonna, esimerkiksi joulusuklaata, joulukalentereita. Sittarissa oli Legon joulukalenterit ja joku pikku tyttökin jo ihmetteli, että miten niitä on jo tähän aikaan.

Muutamissa paikoissa olen nähnyt jouluvaloja ja tietysti joulusuklaata. Kalentereita ei ole tullut Legon kalentereiden lisäksi paljoa vastaan enkä ole nähnyt vielä joulukortteja vaikka ilmeisesti niitäkin on jo osassa paikoista.

2 kommenttia:

  1. Ihania palloja. Ikealla olen jo joulutavaroihin jo törmännyt, samoin muutamien ruokakauppojen joulusuklaa hyllyihin. Odotan innolla Stockmannien ja Sokosten ojuluikkunoita, ne vasta avaa kunnolla joulukoristekauden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeassa pitää ainakin päästä käymään ja ehdottomasti pitäisi kiertää kaikki pienetkin sekatavarakaupat mitkä tulee vastaan. Niistä ainakin tekee välillä ihan mielettömiä löytöjä.

      Poista