torstai 8. lokakuuta 2015

Kenkälaatikosta joululaatikoksi

Tarvitset:
Kenkälaatikko
Esim. Jotain joulupaperia tai peittävää askartelupaperia, jouluisia kuvia päällystämiseen
Liimaa
Lahjanarua tai maalia?
Mitä muuta tulee mieleen?

Mietin tuossa kuinka olisi kiva laittaa kaikki paperille kirjoitetut joulujutut ja lehdistä leikatut jutut samaan paikkaan missä ne pysyisivät tallessa ja hyvässä järjestyksessä.


Itseltä löytyy jonkun verran eri kokoisia kenkälaatikoita jotka ainakin mielestäni sopisivat hyvin tähän tarkoitukseen. On kapempaa laatikkoa ja esimerkiksi kumisaappaiden iso laatikko sekä monta laatikkoa tuosta välimaastosta.
Palladium -kenkien laatikko. Tuo pitäisi kyllä päällystää koska joka nurkassa on jotain tekstiä.

Mietin millä laatikot voisi päällystää ja mieleeni tuli ainakin lahja-/joulupaperi jos haluaa päällystää koko laatikon. Tai jos ei koko laatikkoa halua päällystää, liimaa päälle joitain jouluisia kuvia. Itselläni on esimerkiksi yksi vaaleanruskea kenkälaatikko mistä olen ajatellut tällaisen joulujuttujen säilytykseen tarkoitetun laatikon tehdä. Vaikka en niinkään ruskean värin ystävä olekaan, tuo laatikon väri kuitenkin sopii hyvin jouluun. Varsinkin niiden jouluisten kuvien kanssa.
Itse ostin punaista askartelupaperia rullan, mieheni osti tuota punaista puna-valkopilkullista lahjapaperia. Itse en löytänyt lahjapapereita, mutta onneksi mies löysi ja vielä tuota mitä halusinkin.

Mietin, että kanteen voisi tehdä jonkun kivan kuvion lahjanarusta tai laittaa narun niin, että se näyttäisi kuinka laatikko olisi sillä solmittu.

Myös erilaiset vihot ja kansiot olisivat varmasti myös hyviä säilytyspaikkoja. Itse monesti kirjoittelen juttuja lapuille mitä sattuu löytymään tai revin vihosta sivun irti joten laatikko tai kansio olisi tässä tapauksessa parempi.

Kumisaappaiden laatikko. Ei muuten hajua kenen tämä on, koska laatikossa oleva koko on minulle aivan liian suuri ja miehelle aivan liian pieni. Luultavasti minun porukoilta kantautunut.

Mä tykkäisin enemmän sellaisesta laatikosta mistä saa kannen pois, mutta suurin osa omista laatikoista on sellaisia missä on toinen osa laatikosta kiinni. Kansikin pitäisi siis tuunata jotenkin ja tehdä siihen kestävä reuna.

Toki voi käyttää myös muunlaisia laatikoita:


Tags: askartelu, kädentaidot, käsityöt, jouluaskartelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti